Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A "Volt a szuper kutya"...

A "Volt a szuper kutya" milyen fajtájú? ( lehet hogy bolt és nem volt. Nem tudom)

Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 14:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
44%
Csivava
2010. nov. 21. 14:16
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Svájci fehér juhászkutya féle... nem tom :D
2010. nov. 21. 14:17
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Svájci fehér juhászkutya(amerikai-kanadai fehér juhászkutya)melyet a német juhászkutyából alakítottak ki úgy,hogy a fehér egyedeket tenyésztették tovább.(leegyszerűsítve)
2010. nov. 21. 14:22
 4/13 anonim ***** válasza:
Én azt hittem Westie, nekem annak tűnik. Amúgy nagyon aranyos animació.
2010. nov. 21. 14:59
 5/13 anonim ***** válasza:
Ó, az én kutyusom pont olyan! :) holnap majd belinkelem, elképesztő a hasonlóság! Ő amúgy egy beazonosíthatatlan keverék.
2010. nov. 21. 22:25
 6/13 anonim ***** válasza:
jó nagy westie lenne :) ha csak a lány méretét nézed akkor is lártszik h valami nagyobb fajtáról van szó...:)
2010. nov. 23. 18:55
 7/13 anonim ***** válasza:
Hát szerintem nem nagy westinek. Nézd meg mekkora a macska mellett. Nem sokkal nagyobb.
2010. nov. 23. 19:09
 8/13 anonim ***** válasza:

[link]

ez vmi klónozott eb.

2010. nov. 23. 19:37
 9/13 anonim ***** válasza:

[link]

Egy Svájci fehér juhászkutya szerintem nem ekkora egy sovány nőstény kóbormacska mellett. Ez Westie.

2010. nov. 23. 20:12
 10/13 anonim válasza:
Szerintem ha csodakutyát szeretnél egyértelműen a világ legokosabb kutyája és még szép is:)
2010. nov. 23. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Miért áll fel a kutya hátán a szőr?

A jobban ugat vlmire vagy vlikre a háta közepén egy csíkban feláll a szőr... Ez mitől van?

A Bolt című mesében milyen fajta kutya van?

A kisfiam imádja azt a mesét, és olyan kutyáért könyörög. De addig nem akarok rábólintani, amíg ki nem derítem milyen fajta, mik az igényei, és mekkorára nő meg. Kertes házunk van. Tudtok segíteni?

Hol van jó, olcsó kutya bolt?

6 kerületbe 5 kerület

Hol van Hódmezővásárhelyen "jó" kutya bolt?

Olyan helyeket írjatok, ahol tuti vannak színes, mintás, díszes pórázok, nyakörvek.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!