Van olyan internetes oldal, vagy bolt, ahol jóval olcsóbban meg lehet kapni a tápokat, mint pl a Fressnapf-ban?

válasza:

válasza:

válasza:Tápról beszélünk, nem izesített fűrészporrol.
Első

válasza:bizony. jól írta az első!
egyébként meg gugli a barátod :P írd be a keresőbe a keresett táp nevét, és találsz egy csomó netes üzletet, a legtöbbje 5000ft felett ingyen házhoz viszi. én eddig allati.com-ról és vakkantóról rendeltem (nem csak tápot, felszerelést is), meg voltam velük elégedve.

válasza:

válasza:tapfutar.hu
szerintem valamivel olcsóbb, meg mindig küldenek mellé ajándékot, Budapesten ingyen szállítanak
Kapcsolódó kérdések:
Remélem tudtok segíteni... Olyan laptop kéne, ami csak videohivásokat tud wifin keresztül! Tehát MSN, SKYPE ne szaggasson, ne kapcsoljon szét, stb... Elég lenne 20gigás vinyo, nem kell dvd olvaso, nem kell 2mag, nem kell 4giga ram... remélem értitek! a segítséget köszönöm!
Ha használt akkor is jó állapotban van?
Szerintem elég jó áron vannak babakocsik, meg egyéb dolgok, nem tudom volt-e már valaki ott. Ha igen, akkor tényleg jó minőségű cuccok vannak?
Kicsit fura a kérdés, tudom, de egyik osztálytársamnak lesz szülinapja és ez a kedvenc színe, még nem tudom, hogy mit vegyek neki, de egy ilyen boltban/weblapon biztos találnék valamit neki. KOMOLY válaszokat várok, köszönöm ;)
Vagy van olyan oldal ahol lehet rendelni, magyarországi rendelés nemkülföldi?
Oldal is kellene az üzlethez, hogy mi mennyibe kerül?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!