Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van olyan internetes oldal,...

Van olyan internetes oldal, vagy bolt, ahol jóval olcsóbban meg lehet kapni a tápokat, mint pl a Fressnapf-ban?

Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 08:47
 1/8 anonim ***** válasza:

Persze.. nagyon sok: webkutya.hu, tapfutar.hu, allati.com.

De nézd meg ezt is: [link]

2011. jan. 26. 08:51
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Mi a pennybe vesszük a tápot, 10 kg 1500 ft, ha akciós akkor meg 1300.
2011. jan. 26. 08:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Tápról beszélünk, nem izesített fűrészporrol.

Első

2011. jan. 26. 08:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

bizony. jól írta az első!

egyébként meg gugli a barátod :P írd be a keresőbe a keresett táp nevét, és találsz egy csomó netes üzletet, a legtöbbje 5000ft felett ingyen házhoz viszi. én eddig allati.com-ról és vakkantóról rendeltem (nem csak tápot, felszerelést is), meg voltam velük elégedve.

2011. jan. 26. 09:14
 5/8 A kérdező kommentje:
A petnet is drága?
2011. jan. 26. 10:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem érdemes konkrét webshopoknál leragadni. Én bármit rendelek, megnézem, hogy éppen most hol a legolcsóbb (belekalkulálva a szállítást is) és ott rendelem meg. Volt olyan, hogy egy zsák tápon 6 ezret spóroltam így.
2011. jan. 26. 11:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Orijen tápot néztem a kutyámnak, de most látom, hogy Pro planhoz adnak kutyafekhelyet az allati.com-on, csak nem tudom az a táp mennyire jó neki.
2011. jan. 26. 11:21
 8/8 anonim ***** válasza:

tapfutar.hu

szerintem valamivel olcsóbb, meg mindig küldenek mellé ajándékot, Budapesten ingyen szállítanak

2011. jan. 26. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Van notebook összerakó vebshop? Vagy valami bolt, oldal, stb?

Remélem tudtok segíteni... Olyan laptop kéne, ami csak videohivásokat tud wifin keresztül! Tehát MSN, SKYPE ne szaggasson, ne kapcsoljon szét, stb... Elég lenne 20gigás vinyo, nem kell dvd olvaso, nem kell 2mag, nem kell 4giga ram... remélem értitek! a segítséget köszönöm!

Hogy tetszik ez a bolt/oldal?

Szerintem elég jó áron vannak babakocsik, meg egyéb dolgok, nem tudom volt-e már valaki ott. Ha igen, akkor tényleg jó minőségű cuccok vannak?

Hol tudok rózsaszín dolgokat venni? Akár netes oldal, akár bolt Pesten

Kicsit fura a kérdés, tudom, de egyik osztálytársamnak lesz szülinapja és ez a kedvenc színe, még nem tudom, hogy mit vegyek neki, de egy ilyen boltban/weblapon biztos találnék valamit neki. KOMOLY válaszokat várok, köszönöm ;)

Magyarországon van olyan bolt ahol lehet kapni Vámpírnaplókos cuccokat?

Vagy van olyan oldal ahol lehet rendelni, magyarországi rendelés nemkülföldi?

Debrecenben hol van olyan bolt, ahol tudok airsoft pisztolyt venni?

Oldal is kellene az üzlethez, hogy mi mennyibe kerül?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!