Mennyibe kerül egy kutyasuli tanfolyam? Elsősorban az Albertirsai K9 kutyaiskola érdekelne.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nagyon sok helyen láttam már hogy OKJ-s kutyakozmetikus tanfolyam,de vajon van ingyenes is?Mármint van olyan ugye hogy az első OKJ-s képzés ingyenes,ez erre is vonatkozik?
Esetleg ahol klikkerrel megy a képzés?
Tudnátok ajánlani Budakeszi közelében olyan kutyaiskolát, ahol szóba sem jön a fojtó?...
Van egy beaglem.Nagyon jó a szaglása,mint minden beaglenak.Valamelyik nap este kimentem hozzá és 1órán keresztül gyakoroltuk a Keresd! parancsot.Még a 7kilós kő alól is kiszedte a jutalomfalatot,és kiásta a földből. Van valami ilyesmi tanfolyam?Leginkább Békés-és...
Sziasztok. 13/L vagyok és hamarosan kutyaiskolában fogjuk vinni a kutyámat.Viszont a szüleim nagyon sokat dolgoznak és ők megengednék ha lehetne hogy egyedül járjak a kutyával péntekenként a kutyasuliba. Szerintetek ott engedélyezik hogy én legyek vele?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!