Milyen kistestű kutyát tudtok ami megfelel az igényeimnek? (Bőv. Lent! )
Tudnátok olyan fajtát ami kistestű(kisebb mint a Beagle),és eltűri a kisgyerekeket?
Mert van egy majdnem 2éves öcsém
Nem első kutya lenne,most van egy beaglem is
Köszi a válaszokat előre is:)
Ja és napi kb 2-3 órám lenne rá(vagy több)

válasza:Nekünk Maltipoo kutyánk van és nagyon okos.
Átugorja a karikát és tud egy csomó trükköt:))
Uszkár és Máltai kutyi keveréke.
Nagyon selymes a szőre most 5 hónapos.
Imádom, sokan utálják ezt a fajtát, de sok sztárnak ilyene van nekünk azért tetszett meg mert olyan kis édes pofija van.

válasza:Menhelyről nem szeretnétek örökbefogadni? Ha elmondjátok az igényeiteket biztosan tudnak olyan kutyát mutatni, ami tökéletesen beleillene a családotokba és egy életet is megmentesz vele.
Keresgélj, rengeteg kutya vár gazdira, köztük rengeteg kölyök és kistestű is.

válasza:

válasza:

válasza:Pincsi.Rengeteg pincsim volt már,mindegyik szelíd mint a bárány.Kiskoromban is (szeretetből) téptem őket,meg annyira szétölelgettem,hogy majdnem megfojtottam,de még csak rám sem morogtak,semmi fenyegető,csak tovább csóválták a farkukat.Meg mindegyik pincsim engedte,hogy a kisgyerekek nyúzzák őket,meg se mukkantak.Tapasztalataim szerint nagyon szelíd kutyák,bár talán picit kényesebbek mint az átlag.Pl a fülüket kell tisztítani néha,meg mindig körülvizsgálgatni őket,mert egy csomó rejtett seb szokott lenni a nagy szőrük alatt,érzékenyebb a bőrük.
Lényegében,ha a kutya temperamentumáról van szó,én a pincsit mondom. Tényleg remek kutyák,a gyerekeket imádják a legjobban.Persze ez függ neveléstől is.Azért azt nem szabad engedni,hogy egész nap nyüsztesse a gyerek a kutyát,mert attól már tényleg idegesebb lesz.Szépen megmutatod neki,hogy kell bánni az ebbel,és már mindjárt nincs probléma.Evésnél lehetőleg békén kell őket hagyni,minden kutya utálja,ha evés közben megzavarják.
Kapcsolódó kérdések:
Olyan félcipő kellene(nem sportcipő)ami teljesen hétköznapi,de jó minőségű,lehet farmerhoz hordani,és az ilyen esős napokon nem ázik át,hanem tökéletesen száraz marad benne a láb! kérlek segitsetek,nem tudom milyet vegyek!
Sportos Kutya legyen, napi több órát keljen vele foglalkozni. Szőre lehet rövid, hosszú. Nagyon könnyen lehessen tanítani. Fehér Toy Kan Uszkárral, meg 5, 12 éves gyerek mellett lenne. Őrző-védő legyen És legyen szép
Ők képesek objektíven megitélni, hogy a saját iskolájuk megfelel-e az én igényeimnek?
szóval: nagyon szép képeket tudjon csinálni,mert nem akarom mindig a digit hordozgatni. és legyen zenemobil. van egyáltalán ilyen telefon? sztem sony ericsson kilőve,mert ott a cyber shot van,meg a walkman mobil.Jah és legyen fius teló a válaszokat előre is köszi.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!