Dobermannról? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Még augusztusban feltettem egy kérdést: SOS! Teherbe esett a kutyám?! Palotapincsi (tehát kis termetű) kutyánk van. Most tüzelt, és a szomszéd kutyával folyamatosan szagolgatták egymást, a kutya folyamatosan lepisilte. A NAGY kutya (németjuhász termetű) már a...
Milyen egy sérves kutya? Gógyítható v. nem? Mert nem tom az én kutyáim azok-e 2kan...
Sziasztok van egy 1 éves westie kiskutyám,és állandóan vakarja a füle tövét és a lábát pedig rágja. Előre is köszönöm a válaszotokat!
Nem biztos, hogy fajtatiszta, lehet hogy keverék. Már több ilyen kutyát is láttam. Hasonló, mint a border collie (tipikusan fekete-fehér), formára is, csak rövidebb (rövid) a szőre. Képem sajnos nincs..
Csak mert szerintem nem de sokan mondják! 2 éves kan!
az előbb szedtem ki a kutyámból kettő kullancsot uarról a helyről. az egyik már jól megszívta magát de a másik még nem és csak úgy jöttek ki h a füléből kiszakadt egy kis db és most vérzik, mint állat! nem kell csinálni vmit nem szeretném ha lenne vele vmi
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!