Mikor lesz legközelebb Miskolcon ivartalanítási ació?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Arra nagyon ráfaraghat,ha egy embernel okoz testi sértést! Meg milyen jogon eteti meg a kutyájával a mi tyúkjainkat?
várható akció ebben az időszakban? Fontos lenne!!!
Két hete voltunk az akkor 10 hetes kutyánkkal, kombinált oltást kapott. Megbeszéltük a dokival, hogy most pénteken megyünk a következőre (most 12 hetes). A rendelő értesít a következő oltásról és a levélben a kombinált ismétlőre 2 hét múlvára írtak csak időpontot,...
A doki elaltatta, én tartottam a lábát, ő egy pici lyukat ejtett a herezacskón, kivette a heréket, elkötötte, majd simán hagyta. Azt mondta, a lyuk pár napon belül begyógyul. A kutyám azóta felébredt, már mászkál, látszik, hogy egy kicsit még bódult, de egyébként semmi...
Szeretnék szervezni egy ivartalanítási akciót Pécsett, de fogalmam sincsen, hogy hogyan kezdjek neki. Menjek el egy állatorvoshoz és kérdezzem meg, hogy nem akar-e kedvezményt adni az ivartalanításokra? És megkérem, hogy segítsen megfogalmazni a szórólapok szövegét ? Hogyan csináljam ?
Van egy 3,5 hónapos golden kislány kutyusom, szeretném még az első tüzelés előtt ivartalaníttatni. (Úgy olvastam, 3-6 hónapos kor között ideális.) Mivel nem sürgős, úgy gondolom érdemes lenne megvárni egy akciót. Várható ilyen a közeljövőben Szegeden/a környéken?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!