Ez egy szép, normális ordas németjuhász szuka kutyus?
Figyelt kérdés
4 hónapos, képek a fenti linkemen vannak. anyja rajzos és az apja ordas színű.
2011. okt. 18. 13:00
1/6 anonim 

válasza:

válasza:Szép és rtelmes a pofija :D nekem tetszik,de készülj fel lesz akinek nem ..én is jártam így úgy vok vele ők csak irigyek :D
2/6 anonim 

válasza:

válasza:Aranyos pofija van, és ha az apja van az utolsó képen, akkor jó nagy lesz.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem az apja van a képen. Ő 3,5 éves és mellé hoztuk, hogy ne legyen egyedül. Az apja erősebb volt, mint a miénk.
2011. okt. 18. 13:54
4/6 anonim 

válasza:

válasza:nagyon aranyos, nekem nagyon tetszik!
5/6 anonim 

válasza:

válasza:az apja mellé hoztátok a kutyust? Mert akkor valamelyiket ivartalanits mert sztem te sem akarsz beltenyészetet...?
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsónak. Az előző kommentemben leírtam, hogy nem az apja. A nagyot már régen vettük a kicsit pedig most, máshonnan. A nagy fiú a kicsi lány. Értitek?
2011. okt. 19. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Amerikai stafford . Most a kutyam 7 honapos es kb 28,30 kg szuka es nagyon szep eleg szeles mondjuk ket ferfi okolnyi szeles a feje. Es marha eros....
Es meg egy kerdesem hany honapos kortol fog agresszivabb lenni mas kutyakal?
Szép, ritka és különleges szuka név?
Szép, ritka és különleges nevet szeretnék egy szuka mudinak. Lehetőleg két szótagút szeretnék. Ha van a névnek jelentése akkor azt is odaírnátok?
Milyen nevet adjak a mini csivavámnak?
(szuka) Ami különleges de szép!
Világos színű kaukázusi szuka kölyöknek valami szép nevet írnátok?
Lady-nél kicsit komolyabbat.
Honnan tudok venni szép, fekete labrador szuka kölyköt?
Lehetőleg Heves, Jász-Nagykun-Szolnok és Pest megyébe :S Ha tudtok ilyet akkor légyszi írjatok!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!