Sebes és viszket a berni kutyám füle. Már kapott kenőcsöt és injekciokat is és mégsem segit. Valakinek volt már hasonló problémája?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Gondolom Photoshop kutya, de nekem tökre tetszik.Ilyen kutyát hol lehet szerezni?
Kérhetek véleményeket, tanácsokat?
Van egy 8 hónapos bichon havanese kutyám. Fel tettem már egy vele kapcsolatos kérdést, lehet hogy olvastátok. Abban mandulagyulladással kapcsolatban érdeklődtem, de sajnos kiderült, hogy komolyabb a probléma. A történt a következő: Vasárnap délelőtt Pamacs erősen...
Lehet azért nagyobb valamivel, és még, legyen rövid szőrű a fülét-farkát ne csonkítsák ill. kurtítsák! Nagy kert van, és télen fűtött helyiség is!
Együtt nőttem fel a kutyámmal. Keverék kutya, 1 éves koromban kaptam. Rengeteget játszottunk együtt, sokat "beszélgettem" vele és mindig megnyugtatott, ha szomorú voltam. Imádom őt. De most már 13-14 éves és teljesen legyengült, már 3-4 napja nem eszik, nem iszik, csak...
12 éves uszkárunk szeme körül teljesen lemarta a bőrt a szeméből folyó váladék. Minden nap Betadine-nal (néha kamillával) mossuk, lenyírjuk a fölösleges szőrt, majd valamilyen hámosító krémmel bekenjük (rengeteget kipróbáltunk már). A seb nagy, csúnya, és a legkisebb...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!