Van Valakinek Bordeauxi dogja? Mik a tapasztalatok vele? Milyen kutya? Milyen vele együttélni?

válasza:uncsitesóméknak volt, nagyon sokat kell vele foglalkozni én ezt mondtam nekik is ,de nem hallgatak rám a kutya unalmába át ment a szomszédba és megölt 30 csirkét..végül elaltaták mert volt hogy rájuk morgott,így kiszámíthatatlanná vált és a kert végébe 100 négyzetméteren élt..
szóval sok foglalkozással ez megelőzhető lett volna,de szerintem ilyen erőteljes fajtánál a kutya suli majd hogy nem kötelezőő!!

válasza:Imádnivaló fajta!!:))))Szátdögönyözném,ha lenne ilyen kutyám...
Figyelj,nem kell semmi rosszatt elhinni,egyszerűen nevelni kell!!!Sokatfoglalkozni vele,csakúgy,mint a staffordshire terrierekkel vagy rotikkal,dobbermanokkal..ezek közül egyik sem rossz fajta,csak nevelni kellőket,normálisan és szeretve.
Sok sikert:)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A kutyusunk múlt héten, csak úgy elesett és nem birt lábra állni egy ideig, meg nyüszögött, furcsa volt. Aztán hirtelen helyre jött, mintha nem történt volna előtte semmi, rohangált, csóválta a farkát, jól érezte magát. Tegnap aztán megint hirtelen csak úgy eldőlt és...
Panelban lakunk, és érdekelne hogy ha zajt hall a lépcsőházban, vagy számára idegen jön, akkor nagyon ugatós? Tartok tőle hogy a szomszédok morognának ha sokat ugatna, viszont nagyon beleszerettünk. Van ismerősünknél, és ő nagyon csendes. Csak érdekelne hogy másnak is ilyenek-e a tapasztalatai.
Mopsz kutyusom van; eddig kicsit fázósan, de azért kibírta a téli sétákat is. Mostanában folyton meg van fázva, nagyon taknyos, ezért szeretnék neki ruhát varrni. Találtam egy egyszerűbb szabásmintát kutyaruhához, de szerintem az nem fedné be eléggé, csak a hátát és a...
Melyikkel lenne egyszerűbb dolgom? Mind 2 kutya szökős? Minden érdekel róluk! Személyes tapasztalatok is jöhetnek.
Érdeklődnék, hogy fedeztetett-e már valaki 10 éves kannal? Magyar vizsláról van szó, nagyon jó genetikai háttérrel rendelkezik, sajnos csak most fedeztem fel a kutyát. Nem tudom, hogy ilyenkor mennyi esélye lenne a megtermékenyülésnek. Arra gondoltam, hogy az...
Mik a tapasztalatok vele? Milyen a Te boxid? Írjatok róluk pár sort kérlek.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!