Valakinek lenne valami ötlete?

válasza:

válasza:Múltkor találtam itthon 3 db tibeti terrieres autóra való matricát. Egyszer megvettem, aztán azóta sem tettem fel a kocsira. Kéred?
A póló-bögre-stb. is jó ötlet, én a Westendben csináltattam ilyeneket.

válasza:

válasza:Én eddig 2féle hasonló dolgot csináltam:
-egy kispárnát fényképpel: vettem nyomtatható rávasalós lapot, erre kinyomtattam a képet, rávasaltam és kész is volt (10db a4es lap került kb annyiba, mint amennyiért megcsinálták volna nekem ezt boltban)
-pólókat, úgy hogy rajzoltam/nyomtattam körvonalas mintát, vettem textilfestéket valami ilyesmit:
szépen lehet vele kézzel is rajzolni, és rárajzoltam a mintát a pólóra.
Meg egyszer kaptam egy pólót még nagyon régen amire textilfilccel voltak írva-rajzolva a dolgok, sokáig megvolt és egész jól bírta a mosást.

válasza:nem rendeltem még innen, de nekem az oldal bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Van egy fekete cocker spánielünk, 6 éves. Sajnos kiskora óta nagyon makacs, nem lehet fésülni, se fürdetni, most már ilyen csimbókos, sáros , koszos lett szegény. Nem tudjuk mit csináljunk vele, autóba nem tudjuk berakni.. még egy nyakörvet se tudunk rárakni, mert...
Illetve mire kell figyelni ha idősödik egy kutyus? (táplálkozás, sétálás, stb...)
Vett a szomszédunk 2 éve egy berni pásztort. Amíg kicsi volt még nem volt "gondom" vele. De amióta felnőtt és megtestesedett a nap 24 órájából 20-at vonyítással 4-et ugatással tölt. Mivel nagytestű, jó mély a hangja amitől még elviselhetetlenebb. Én rengeteget...
Baranya megyében lakom és eladó westie kan kiskutya után érdeklödöm! Feltételeim: -csak kan kutya- -kizárolag fajtisztát -csak westie -csak kölyök kutya Válaszokat elöre is köszönöm!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!