Ugye szerintetek is szép a kutyám?
4 és fél honapos szuka amstaff.én :)imádom :) és kiváncsi vagyok csak azért e tartom gyonyorunek?!

válasza:Olyan, mint a többi.
Lassan nagyobb divat lesz, mint a yorki.

válasza:

válasza:miert minden yorki nem ugyan olyan?
eleg lett volna egy igen,vagy nem.

válasza:

válasza:Nagyon aranyos! Szerintem is szép! Kifejlett teljes izomzattal, meg még ettől is mutatósabb lesz! De egy kiállítási sikeres eredmény tenni igazán fel az i-re a pontot!:)
Én most kimondottan egy adott típusú stafit keresek, ami ugyan hibának számít, de teljesen magával ragadott, az pedig a tiszta fehér stafford..

válasza:Elhiszem. Én épp fordítva voltam! Nekem is nagyon tetszettek ezek a típusok, de egy tenyésztőnél megláttam egyszer egy hófehéret. Azóta egy másik tenyésztőnél is láttam már egyet.. Teljesen levett a lábáról! Oda vagyok érte! Komáromba is kimentem volna érte, de addigra őt már pont eladták...
De ha tudtok tenyésztőnél ilyen fehér kis stafit, azt megköszönném... Annyira tetszik, hogy ő egy különleges, egyedi kutya, mégha nem felel is meg az aktuális sztenderdeknek. Az én szívemet megdobogtatta.:) Hobby célra, teljesen ideális volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!