Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Neostomosant használhatok 8...

Neostomosant használhatok 8 hetes kölykön? Vagy mivel tetű/bolhátlanítsam?

Figyelt kérdés
2012. júl. 1. 15:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Lefürdetheted vele. Bár én legjobbnak ilyenkor a Strongoldot tartom.Egy óra múlva, ahogy rátetted, az összes lakója kipurcan.
2012. júl. 1. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Mi lehet az oka tengerimalac korpázásának, ha nincs rajta semmi élősködő?

Utalhat belső problémákra? Vagy mi a frásztól van?? Volt bőrkaparék vizsgálat, de negatív lett mindenre, kapott tetvek elleni cseppet, két kezemen nem tudom megszámolni hogy hány rühesség elleni szurit kapott, egyszerűen tanácstalan vagyok. És vakarózik szegénykém,...

Kutya tetű megy emberbe? Hogy lehet kiirtani?

Két kutyám van és az udvarban elkapták valamelyik kutyustól a tetveket.Aggódom mert a családban vannak gyerekek is,és félek hogy elkapják,vagy én.Megy emberbe?Hogy lehet kiirtani?

A 4 hónapos vizslám mennyire lehet ilyen tetű hidegben elvinni sétálni?

Mennyire tolerálja? Azt tudom, hogy a rövid szőrük miatt nem csípik a hideget, de gondoltam, sétálni, levegőzni, azért mégis kéne. Meg fog fázni szerintetek? Köszönöm.

Mia neve?

Annak az ampullának a nevét amit hígítani kell kb 200 ft bolha tetű kullancsra is jó. Nyáron a kutyánk fülét is azzal kenegetjük a legyek ellen.

A kutyámnak elég nagy a szőre, és folyton rázkódik, a kérdésem, h lehet-e így bajom, ha közvetlen mellettem "rázza ki" a szőrét? Mittomén, tetű,...

Meg nemrég ráadásul esett is az eső, meg nyilván kint a kertben fetreng, ahol van minden (az ő végterméke is, amihez akarva akaratlanul hozzáér), és azt akk a vízzel együtt rázza rám. Nem lesz bajom?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!