Neostomosant használhatok 8 hetes kölykön? Vagy mivel tetű/bolhátlanítsam?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Utalhat belső problémákra? Vagy mi a frásztól van?? Volt bőrkaparék vizsgálat, de negatív lett mindenre, kapott tetvek elleni cseppet, két kezemen nem tudom megszámolni hogy hány rühesség elleni szurit kapott, egyszerűen tanácstalan vagyok. És vakarózik szegénykém,...
Két kutyám van és az udvarban elkapták valamelyik kutyustól a tetveket.Aggódom mert a családban vannak gyerekek is,és félek hogy elkapják,vagy én.Megy emberbe?Hogy lehet kiirtani?
Mennyire tolerálja? Azt tudom, hogy a rövid szőrük miatt nem csípik a hideget, de gondoltam, sétálni, levegőzni, azért mégis kéne. Meg fog fázni szerintetek? Köszönöm.
Annak az ampullának a nevét amit hígítani kell kb 200 ft bolha tetű kullancsra is jó. Nyáron a kutyánk fülét is azzal kenegetjük a legyek ellen.
Meg nemrég ráadásul esett is az eső, meg nyilván kint a kertben fetreng, ahol van minden (az ő végterméke is, amihez akarva akaratlanul hozzáér), és azt akk a vízzel együtt rázza rám. Nem lesz bajom?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!