Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagyon sokat vakaródzik a...

Nagyon sokat vakaródzik a kutyám, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
2006. nov. 2. 22:20
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Bolhaírtóval próbálkozz!
2006. nov. 2. 22:20
 2/9 anonim válasza:
100%
Allergiás is lehet valamitől.
2007. jan. 1. 15:21
 3/9 anonim ***** válasza:
14%
a BOLHA az oka mindennek nem el hiheted!!!
2007. jan. 13. 17:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

nem feltétlenül bolha

ha a fületövénél vakarózik, akkor a bűzmiriggyel elet gond, vidd el állatorvoshoz

2007. jan. 26. 09:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Milyen kutyus??? Lehet hogy sokat van fürdetve ekcémás a bőre? Az is számít,hogy hol vakarózik.Állatorvos!!! Ne hagyd szenvedni!!!
2008. jan. 6. 09:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
az én kutyámnak az élete a vakarózásból áll sajnos, mivel ekcémás :(
2010. aug. 23. 20:52
 7/9 anonim ***** válasza:
94%
Ha kölyök akkor szőrváltása lehet.
2010. nov. 24. 18:24
 8/9 anonim ***** válasza:
94%
Bolhák.
2011. okt. 21. 14:09
 9/9 anonim válasza:
100%
Bolha vagy fáj valamije a kutyám is csinálta nyalogatta
2018. szept. 8. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Nemrég befogadtam egy Angol Cocker Spániel kutyát. Észrevettem hogy sokat vakarodzik. Mitöl lehet?

Nem bolhás.Olyan mintha korpás lenne a szöre neki.Valaki tud segiteni mi lehet ez?

A kutyám nagyon vakaródzik az egész lakás csupa szőr, mit csináljak vele?

Van egy 3éves Pekingi Palotapincsi kiskutyám és nagyon vakaródzik, nem tudok vele mit csinálni hiába fésülöm. Bekentem őt krémmel is amit még régebben az állatorvosa ajánlt fel. De nem szűnik neki a viszketés. Köszönöm a válaszaitokat előre is! :)

Westie kutyusom folyamatosan vakaródzik. Mi lehet az oka?

Kb. 2 hete csepegtettem Advantix-ot a nyakára remélve, hogy abbahagyja a vakaródzást, ehelyett csak egyre sűrűbben látom hogy szenved. :S Bolhát nem látok benne. Az állatorvos erre csak annyit mondott, hogy nem biztos, hogy bolha miatt vakaródzik. Szerintetek mit...

Miért vakaródzik ha van rajta nyakörv vagy hám?

A kutyám kapott egy hámot pár hete. Volt, hogy éjjel is rajta hagytam, hogy megszokja. Elkezdett vakarózni, így apukám levette róla, és visszakerült rá a nyakörve. Most is vakarózik. Nem bolhás, nem látok semmilyen bőrbetegségre utaló jelet. Jövő héten megyünk...

Miért vakarodzik a kutyám?

Egy palotapincsim van,aki 1 hetente megvan fürdetve bolha írtó samponnal...de egyfojtába vakarodzik igyis pedig nem bolhás.. :/

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!