Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen nevet adjak a fajtiszta...

Milyen nevet adjak a fajtiszta szuka (lány) németjuhász kutyámnak?

Figyelt kérdés
2008. jún. 30. 12:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Lisa, Suzy, Maya, Baby, Lea, Lina, Nina,hirtelen ezek ugrottak be az enyémet Suzy-nak hívták már nem él, ő stafford volt,de van kutyanévnaptár keress rá a google-ban.
2008. jún. 30. 12:46
 2/15 anonim válasza:
100%
a mienket Lujzának hívják:)
2008. jún. 30. 12:47
 3/15 anonim ***** válasza:
13%
Lessie:)
2008. jún. 30. 13:08
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

A másik ilyen kérdésnél láttam egy jót: Freya

Vagy esetleg Ariel, Jenny, és nem tudok többet:)

2008. jún. 30. 13:08
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Zille, Ajna?
2008. jún. 30. 15:08
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

vedd meg ezt a könyvet:

[link]

nem drága és rengeteg állati név van benne névnapokkal, jelentéssel mindennel :)

de itt is találsz párat:

[link]

2008. jún. 30. 15:54
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Alise,Alíz
2008. jún. 30. 19:45
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Carmen(kármennek ejtik)
2008. júl. 4. 09:35
 9/15 Mendus ***** válasza:
100%
Lex és azt úgy is tudod becézni hogy Lexi sztem szép név =)
2008. júl. 4. 20:55
 10/15 Mendus ***** válasza:
100%
Jah azt elfelejtettem írni, hogy a Lex(i)nek a névnapja: Szeptember 11.-e, de még a Szotyi is aranyos név neki: SZeptember 30-án van a névnapja.
2008. júl. 4. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Szeretnék 1 kan és 1 szuka kutyát kb egyszerre (kicsiket) amikor ivaréretté válnak akk már "sexelnek" vagy ez nem ugy van mint az embereknél, h...

azért vok ilyen tudatlan mert eddig még csak 1 szuka kutyánk volt, az is 1xvolt hasas, mert a szomszédkutyával elcsavargott

Van egy 75%-ban spicc keverék szuka kutyusom. Mellé szeretnék egy csivava vagy pomerániai szintén lány kutyust. Megölnék egymást?

Az az igazság hogy mindenképpen lány szeretnék. Igaz a csivava vagy a pomerániai lakásban lenne,de az udvaron wc-zne vagy ha kszaladna az ajtón nem akarom h baj legyen.Szerintetek "megölnék" egymást?(Úgy hallottam hogy a spicc-spicc kutyusok nem bántják egymást,vagy vmi ilyesmit!)

Meg fogja szokni őt?

Van egy 8 éves szuka cicám. Kb 3 hét múlva kapok mégegyet, ő is lány, de nagyon pici. Akkor lesz 6 hetes. Szerintetek a felnőtt cicum megszokja majd? Szeretni fogja?

Fiú-lány tacskópárom van. Testvérek, de nem gondoltam, hogy ivarérettek már és a szuka 4 kölyköt szült. (tesótól) Látszólag semmi bajuk,...

Amint lehet, gazdit keresek nekik és továbbtenyésztésre nem ajánlom őket.Elképzelhető, hogy semmi bajuk nem lesz?Eliza

Mit tegyek, hogy az új jövevény lány kutyát (3 éves) ne akarja állandóan felcsinálni a mi kis (1 éves) kan kutyánk? A szuka nem engedi persze magát....

Méretük nagyon különböző tehát esély nincs a normális párzásra.A kan benti(csivava)a szuka(spániel és tacskó keverék)kinti kutya.Teljesen meg bolondul a lány kutyától:( Most már ez mindig így lesz?Mit tanácsoltok mit tegyek,hogy nem csak a párzás érdekelje?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!