Van egy 75%-ban spicc keverék szuka kutyusom. Mellé szeretnék egy csivava vagy pomerániai szintén lány kutyust. Megölnék egymást?

válasza:Igen ezért írtam így hogy "megölik", várj mégegyszer hogy értsd "megölik".
Kösz a választ :)

válasza:Kisebb balhé lesz közöttük ameddig idegenek egymásnak. nekem is a pincsim kinti kutyusok a mopszim meg benti és a pincsik az elején nagyon morogtak rá 8de csak azért mert játékos volt! ) Nem fogják egymást széttépni XDDD
Ha nem értesz a kutyákhoz ajándékozd el a keverék spicced is! =) ekkora hülyeséget XDDD

válasza:Lehet, hogy azonnal jóban lesznek, lehet, hogy időre lesz szükségük, amíg meszokják egymást.
Viszont jól értem, hogy a spicc keverék kinti kutya, az új kutyus pedig bent lenne?
Bocs ha félre értettem, de ha nem, akkor ez így nagyon nem fair a másikkal szemben.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Most fogadtuk őt örökbe, kb 7 hetes. Az a problémánk, hogy nagyon kancsal szegény. Ha letesszük körbe megy csak és mindig egy irányba, hol kisebb, hol nagyobb köröket megtéve! ÉS közbe nyávog mint egy kiscica. Azt is észrevettük, hogy többször remeg, mintha fázna....
Nem tudom elképzelni,nincs valakinek képe róla?
És egy normál yorki? Melyikük lesz nagyobb?
Zsemleszínű, 1-2 éves...
Milyen táp a legjobb neki?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!