Férges lehet a kiskutyám?

válasza:Mozognak azok a kis fehér pöttyök? A féreg mozog a székletben.
De a rizst is fel lehet ismerni.
A feneke körül nincsenek kis fehér rizs szerű pöttyök?
Ha a férgek kijönnek és a kutyus ráül az is olyan, mintha rizsszemek lennének ott.
Szerintem figyeld, hogy mozognak-e a székletben.
Egyébként előfordul, hogy az első féregtelenítés nem sikerül és egy hét múlva meg kell ismételni a féregtelenítést.

válasza:

válasza:Szerintem ha nem mozognak akkor azok nem férgek.
Nem tudom kicsiknél megismételhető-e a kezelés erről inkább a dokit kéne megkérdezni de szerintem az állatpatikában is tudnak tanácsot adni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Március 31.-én jelent meg az első vércsepp. Tehát az volt az első nap. Első tüzelése ez, még csak tegnap lett 6 hónapos. A kutya pici, tüzelőbugyit nem is találni rá, ami passzolna a kis méretéhez. E hét csütörtökön hajnalban ( április 10.) indulunk neki autóval egy...
Tegnap hoztam el yorki kiskutyám a tenyésztőtől. Tegnap tiszta volt a kakija, ma viszont férges. Be adtam neki egy negyed tablettát, ami fereghajtó, a tenyésztő adta. De egy hete kapott az első oltásával. Ugye nem lesz baja?
Tegnap délben kapta, este ürültek férgek, de ma reggel már nem volt féreg a székletében. Ez azt jelenti, hogy kiürültek, vagy még később számíthatok férgekre?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!