Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért csinálja a kutyánk?

Trauboy kérdése:

Miért csinálja a kutyánk?

Figyelt kérdés
A 2 és fél éves puli-goldenretriewer keverék lány kutyánk mindig neki nyomja a testét meg a fejét a lambériának meg a falnak, és úgy megy oda-vissza! Lehet azért csinálja, mert alapból picit hiperaktív¿

2015. ápr. 24. 14:21
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem csak megjelöli a szagával a területet.
2015. ápr. 24. 14:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem vakarozik, erdemes lenne megvizsgalni, hogy nincs-e valami, ami irritalja.

Megjegyzes: a fajta neve golden retriever.

2015. ápr. 24. 14:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha elviszed az éves kötelező védőoltásra kérdezd meg a dokit, ő 100 % tudja a választ . De akár be is ugorhatnál hozzá szabadidődben .
2015. ápr. 24. 17:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem csak vakarja magát.

Nem rücskös, ahova nyomja a fejét? A mi kutyánk is mindig dörzsölődik a falnak, és semmi baja, teljesen egészséges.:)

2015. ápr. 24. 20:33
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem hiszem! Egyébként élvezi :)
2015. ápr. 25. 17:58
 6/6 anonim ***** válasza:
En meg hiszem. Nyikvan elvezi, hogy kecesbe viszket neki. Orvoshoz kell vinni, a kutyak ilyet jatekbol nem csinalnak.
2015. ápr. 25. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Viszket, vakarózik a kutyánk, tudnátok ajánlani valami hatásos viszketés csillapítót, ami nektek bevált?

A fekhelyét, környezetét rendszeresen fertőtlenítjük, de sokszor még így is vakarózik.

Rühes a kutyánk, sehogy se tudjuk kiírtani. Mit tegyek?

van egy öregedő tacskónk, 11 éves, régóta küzdünk vele, gyakran fürdettük, neostomosannal, eleinte javult vele, de mindig visszajött, mostmár szegény állandóan rázza a fejét, vakarózik, és néha fel is nyüszít. Nem tudunk mit csinálni, pedig a területet is nem egyszer...

Miért vérzik a kutyánk foga?

Van egy 7 éves németjuhász kutyánk, és ma azt vettem észre hogy az elől az alsó foga csupa vér. Lehet hogy az ínye, mert nem láttam teljesen. Teniszlabdát szokott ragcsálni, lehet hogy attól lett ilyen? Kérlek segítsetek!! :(

A 6 hónapos leongergi kutyánk durván ugrál ránk időnként és gyakran harap. Hogy tudnánk erről leszoktatni?

Okos, mert megtanult önmagától pacsizni, a kapuban pacsival köszön, de csak kerítésen át, ha bemegyünk azonnal ugrál ránk és harap múltkor a pulcsim is megszakad tőle. Elég nagy már, testes és izmos, hasonlít a kaukázusi juhászkutyára először azt hittük az mikor pici...

A kutyánk hisztérikusan visítva ugat és csipked, hogy lehet leszoktatni?

A Párom örökölt 2 kutyát, egyik se lett megnevelve.Az egyik hím a másik nőstény, 7 év körül vannak.Nem rég lett egy kiscicám, és nem tudom ki vinni az udvarra, mert a hím mindig visítva ugat amikor kiviszem.Elég nehezen viselem, hogy gyakorlatilag a fülük botját se...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!