Fedeztetés után kicsuroghat a spermium a szukából? Volt már valakinek ilyen tapasztalata?

válasza:Előfordulhat, mi a gond.
Közben elegendő mennyiség ment befelé is.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Eddig nem látott és nem tapasztalt dolgot vettem észre a spermámban. Kis zselé szerű darabok voltak benne.
Ne egy utolsó drogosnak képzeljetek el, vagy állítsatok be! Ha ilyesmi választ akartok akkor kérlek le se írd, nem azért tettem fel a kérdést. Így hogy még a párom nem termékenyült meg, hanem csak a spermák még bennem vannak, van-e bármiféle hatással a jövendőbeli Babánkra?
A kérdésem valójában az, hogy mennyi életképes spermium maradhatott az első magömlés után, újratermelődhetett-e fél óra alatt, illetve lehetséges-e teherbe esni, ha az első magömlést követően fél órával történt a behatolás, de megszakításos módszerrel. (És az...
Tegnap a párommal közösültünk és persze védekeztünk. De amikor a párom elélvazett és leszálltam róla a gumi óvszer külseje spermiumos volt. Én úgy gondolom hogy a síkosítótól és az én spermiumomtol lehetett olyan. Az óvszer nem csúszott fel csak amikor leszalltam,de a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!