Nekem Pitbullom van. És a munkatársam egy Belga Juhász (malionis). Kutyás fegyőr vagyok.
Szeretem még a Kájokat,a Francia Buldogokat,Lbradorokat meg igazábol egy utcagyöztest is megtudok szeretni. Volt egy 10akár hány éves utcáról befogadott kiskutyám. Nagyon csunya volt szeginyem,de imádtam.
Samoyed és golden retriever, mindkettő gyönyörű fajta a maga módján, elvarázsolnak teljesen.
Nekem border colliem van, a szemem fénye ez a rosszcsont, nem adnám semmiért :)
Anyukáméknak moszkvai van, gyönyörű kutya, mondjuk én ilyen nagy kutyát nem tartanék, de így, hogy az övék, imádom :)
Előtte Berni pásztoruk volt és őt is imádtuk, gyönyörű, békés kutya, fát lehet vágni a hátán. Öcsém volt kisbaba, mikor vették anyáék, és bármit tehetett vele rá se mordult sosem.
A Havenese is imádni való kutya, igazi kis bohócok, és hihetetlen egyéniségek.
Jelenleg egy king charles cavalier spánielem van. Nem ismerem nagyon a fajtát, csak amennyit összeolvastam róla, illetve most ismerkedünk, de eddig szerelem <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!