Aggódom a kutyám miatt, mi történik vele?
Előző héten voltam táborban,így le vagyok maradva,hogy ezt eddig is csinálta e,és hogy miért csinálja ezt.A tünetek:
*(szerintem)álterhes-elvitte a plüsseim,pakolja őket,az ágyamon kapar..
*liheg(nem tudom,hogy a melegtol-e vagy baj van)
*nyüszít,és többször is amikor kimentem pl.enni,leugrott az ágyról és elkezdett sírni.De ahányszor elmegyek sír,és úgy tesz mintha ki akarna menni vécézni,kiemgedem de semmi..
*horkol-soha nem szokott,de most,még aludni se tudok..
Azt hiszem ennyi tünete van,ha még van,írok,kérlek sürgősen írjatok válaszokat!Nagyon aggódom!:(
Nem tudod, mikor tüzelt?! Pedig az elég feltűnő. Akkor az is lehet, hogy nem álvemhes, hanem valóban vemhes?
Fordulj vele orvoshoz. Akár álvemhes, akár vemhes, akár más baja van, ez a megoldás.
Ha aggódsz vidd orvoshoz! Az ivartalanítással megelőzhető lenne ez is ahogy sok minden más. A tünetek alapján álvemhes. Van olyan kutya amelyik ilyenkor "tejet" is tud termelni. Az is elő szokott fordulni, hogy a begyűjtött játékokat védi a gazditól.
Annyit tudsz tenni, hogy elviszed dokihoz, amint lehet ivartalaníttatjátok. Amíg pedig nem jön helyre addig foglalkozz vele többet és tereld el a figyelmét!
Gondolom, ha te táborban voltál, azért a szüleid vagy valaki csak otthon volt a kutyával. A tüzelés kb. 21 napig, azaz 3 hétig tart. Nem hiszem, hogy senki nem tud róla, hogy tüzelt-e és mikor kb.
Egyébként tökmindegy, vidd el a kutyát állatorvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!