Hogyan buszozzak a kutyámmal? Kis Si-Cu. Tisztában vagyok a szabályokkal. De akiket látok így azoknak a 99%-a nem visel szájkosarat. Hordozója csak útban lenne, mert ahogy leszallunk egybol ott van elotte a szabad park meg minden setalgatni.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:"Na mondjuk pont az az, ami halottnak a csók"
Továbbá pont ez az, amit vastag sugárba fos telibe az, ami csak egy idióta szabályozást akar levédeni, egy si-cu-val kapcsolatban.
Nem egy vérengző vadállatról van szó.
Hanem a volán busz bürokráciájáról.
Tökéletesen jó arra az a szájkosár, hogy neve legyen a gyereknek, és ne büntessenek.

válasza:

válasza:Az én kutyám utazási beteg, telehányná a szájkosarat. Valahogy eddig minden Volános elfogadta a tényt ;)
Szerintem ha nem nyúlna a kutyához a Józsi néni meg a Lali gyerek akkor nem lenne ennyi harapás, az enyémeket is nonstop fogdossák a buszon. De mire jó az...

válasza:akumi, jó, majd mondom annak is.
Nem kell okoskodni.
Nem az volt a kérdés, hogy melyik a hatékony szájkosár, hanem hogy hogy engedik fel a buszra.
De mondjuk ez után:
"Nem értem a problémát :)"
nem csodálom, hogy nehézségeid vannak a hasznos válasz értelmezésével.

válasza:"Az én kutyám utazási beteg, telehányná a szájkosarat. "
Mert ha a buszt hányja tele, az sokkal jobb. :D

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tényleg olyan kemény eset, ahogy mondják?
Ha ivartalanítva van , akkor is kialakulhat àlvemhesség?
most 12 hetes és 6 kg de szìn tiszta fekete 6 hetesen hozztam el és 1 kg sem volt àm a tapancsa elég nagy de nem hasonlìt csivavàra és a teste is csak tacskó . kinézetre olyan mint egy mini fekete labrador ami ugye nem létezik . A füle se csivava se...
yorki,félelem,melegtől,megszokja
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!