Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megbízható Francia bulldog...

Megbízható Francia bulldog kenneleket keresek, ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Francia bulldog kennelt keresek, nem most vennék kölyköt szóval nem lényeg hogy mikor volt vagy mikor lesz kölyök, a lényeg hogy ne legyen borzalom drága és ne kicsi tömzsi legyen hanem az a picit hosszabb lábú valamivel vékonyabb változat, nem nagy az eltérés a kettő között. A szín az mind1 de a fekete/barna vagy csíkos kutyusok tetszenek a legjobban. Az is lényegtelen hogy hol található a kennel. Hobbi célra venném.

ilyesmire gondolok: [link]

2016. dec. 2. 20:05
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Melyik ajánlanátok inkább kezdő kutyatartónak?

Körülmények: 5 tagú család, a legtöbb időt bent kéne töltenie a házban. Fajták közül: pomerániai törpespicc, francia bulldog, mopsz. Előre is köszönöm.

Ajánlanátok valami tápszert amitől nem pukizik elviselhetetlen szagút a francia bulldog?

5 éves most került hozzánk, imádjuk de elviselhetetlen amiket nyom! Szereti a száraz tápot is. Köszi

Ti melyiket ajánlanátok? Francia Bulldog v. Boston Terrier?

Mind a kettő nagyon aranyos és "szinte" egyforma viszont nem tudom melyiket válasszam! Hallottak vagy tapasztalatok alapján melyik a jobb? Esetleg árakat is tudnátok mondani?! Előre is köszönöm az értelmes és segítőkész válaszokat! :)

Utazas kocsival, repulovel. Milyen fajtat ajanlanatok? Francia bulldog jo valasztas lenne?

Daniaban elunk es szeretnenk egy kutyust, viszont evente tobbszor utazunk haza, Magyarorszagra es a kesobbiekben is szeretnenk utazgatni (esetleg egy masik orszagba koltozni). Hol kocsival, hol repulovel utazunk. A francia bulldoggal szemeztunk, mivel jol elvan kis...

Milyen kutyát ajánlanátok nekem?

12 éves vagyok és panelban lakok. Mivel suliba járok, olyan 3-4 órát tudnék foglalkozni vele. Határozatlan természetű fiú vagyok. Olyan fajtára gondolnék, amit akár a szobámban is tarthatnék, de nem olyanokat, mint a yorkshire terrier. Középtermetű kutyára gondoltam....

Ajanlanatok francia bulldog kennelt?

Hol erdemes kutyat nezni? Mennyibe kerul egy valoban egeszseges megbizhato kutya?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!