Szobakutya fajták?
Valaki tudna ajánlani olyan kutyafaját, aminek nem hullik, illetve kicsit hullik a szőre? Panelben lenne, és ágyban is szeretnék vele aludni, ha esetleg egyedul vagyok :)
Bichon havanese/bolognese/frise, yorki, maltai selyem, shih tzu kutyakon kivul.
Ja es szore legyen, a meztelen kutyakat nem kedvelem nagyon :/ se a pulit :D megneztem hipoallergen kutyalistat is

válasza:

válasza:Boston terrier,francia bulldog,papillon
lhasa apso, westi(west highland white terrier)
Bizonyos fokù szőràpolàsra minden kutyànak szüksège van, de egy jò kefèvel felszerelkezve nagy gondot nem fog jelenteni a szőr, bàr ihaasa apso-t, westit kutyakozmetikushoz kell hordani.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A kérdésem az lenne, hogy egy 3 kg-os, 23 hónapos máltai selyemkutya (szuka) esetében milyen gyakran ajánlatos a bűzmirigyek ürítése az állatorvos által.
A beglerol , spanielekrol , vizslakrol , retrieverekrol hallottam , de nem tudom hogy a tobbi fajtaval mi a helyzet. Berni pasztor Argentin dog Ujfundlandi Nemet juhasz Dobermann Bordeauxi dog Kuvasz Dobermann
Gondolok itt kifejezetten a Shiba-inura. Olvastam külföldi fórumokon, hogy nem egyszer előfordulhat, hogy 2-3 év mire a kutya kötődni kezd és lényegesen nehezebb is kialakítani, de néhány néhány rossz megmozdulással nagyon könnyű romba dönteni azt. Gondolom utána sem...
Tudnátok ajánlani kutyákat, amik lakásba valók, és ami nagyon fontos: nem hullik a szőre, csak picit? Pl: Máltai selyemszőrű ( csak ez a fajta kutya macerás nagyon , yorki, vagy Bichon fajták... Előre is köszi :)))
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!