Miért nem haladunk?
Van dgy 2 éves Máltai selyemkutyám. Eddig szépen megtanulta az :ülsz, fekszel, pacsi, hempereg, forog, átugrik a hátamon.
Most mit tanitsak neki? Mintha már nem érdekelné az egész , nem akkar tanulni , rossz a módszerem?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Úgy egy hete érkezett egy 8 hetes kutya az 5 éves lakásmacskáink mellé. (Most még kb. egyforma nagyok, de kutya várhatóan 25-30 kg-s lesz.) Kb. 3 napja találkozgatnak a bátrabb macskánkkal. Először a kölyök aludt, aztán fenn volt, de nem érdeklődött a macska iránt,...
Egy másfél éves kandúr cicáról, és egy 17 éves lány cicáról van szó, egyik sincs ivartalanítva. Első találkozásnál a kandúr kicsit agresszívan viselkedett, fújt, borzolta a szőrét, az öreg macska szinte tudomást sem vett róla, ha simogattam dorombolt. Adtam nekik...
tehát ahogy a nagykönyvben meg van írva úgy ismertetem meg az emberekkel: az illető leguggol háttal a kutyának és hátra tartja a kezét oké a kutyám megszaglássza , minden happy csoválja a farkát ezerrel nyaldossa , talán játszanni is akar vele , majd egy kis idő...
Ez az első kutyám akivel klikkerezek. Most 9 hetes egy hete kezdtük a kondicionálás napi egyszer 5-6 perc. Most ott tartunk hogy klikkre egyből felfigyel. De 4-5 percig bírja. Kevés ez a 4-5 perc vagy elég?
Mert hallottam, hogy ezekkel"keményebben"kell bánni tanitás terén! Nem tudok dönteni! HELP
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!