Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem haladunk?

Miért nem haladunk?

Figyelt kérdés

Van dgy 2 éves Máltai selyemkutyám. Eddig szépen megtanulta az :ülsz, fekszel, pacsi, hempereg, forog, átugrik a hátamon.

Most mit tanitsak neki? Mintha már nem érdekelné az egész , nem akkar tanulni , rossz a módszerem?

2018. márc. 8. 04:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megsérteni, de gondolkozz már, szerinted ezt ennyiből honnan lehetne tudni? Nem mondtad el hogy viselkedik a kutya, sem azt, hogy milyen módszerrel tanítasz.
2018. márc. 8. 06:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Igaza van az elsonek. Meg amugy is, meg mit szeretnel megtanitani neki? Ennyi miert nem eleg? Mondjuk a te kutyad, azt tanitasz neki, amit akarsz, csak kivancsisag.
2018. márc. 8. 07:03
 3/3 anonim ***** válasza:
52%
lehet annyit cseszteted, hogy már beleunt. És igen, ha unja, akkor a módszered is rossz.
2018. márc. 8. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Kölyökkutya - felnőtt macska összeszoktatása: hogy haladunk?

Úgy egy hete érkezett egy 8 hetes kutya az 5 éves lakásmacskáink mellé. (Most még kb. egyforma nagyok, de kutya várhatóan 25-30 kg-s lesz.) Kb. 3 napja találkozgatnak a bátrabb macskánkkal. Először a kölyök aludt, aztán fenn volt, de nem érdeklődött a macska iránt,...

Macskák összeszoktatása: jó irányba haladunk?

Egy másfél éves kandúr cicáról, és egy 17 éves lány cicáról van szó, egyik sincs ivartalanítva. Első találkozásnál a kandúr kicsit agresszívan viselkedett, fújt, borzolta a szőrét, az öreg macska szinte tudomást sem vett róla, ha simogattam dorombolt. Adtam nekik...

A kutyám utálja az embereket járok vele suliba is most már haladunk. De ez miért van?

tehát ahogy a nagykönyvben meg van írva úgy ismertetem meg az emberekkel: az illető leguggol háttal a kutyának és hátra tartja a kezét oké a kutyám megszaglássza , minden happy csoválja a farkát ezerrel nyaldossa , talán játszanni is akar vele , majd egy kis idő...

Klikkerezés 9 hetesen. Jól haladunk?

Ez az első kutyám akivel klikkerezek. Most 9 hetes egy hete kezdtük a kondicionálás napi egyszer 5-6 perc. Most ott tartunk hogy klikkre egyből felfigyel. De 4-5 percig bírja. Kevés ez a 4-5 perc vagy elég?

Van egy németjuhászom, suliba is járunk és otthon is tanitgatom, jol haladunk, szerintetek egy dobermannt be merjek vállalni még?

Mert hallottam, hogy ezekkel"keményebben"kell bánni tanitás terén! Nem tudok dönteni! HELP

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!