Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Használhatok alátét zablát...

Használhatok alátét zablát önmagában?

Figyelt kérdés
Találtam egy jó zablát, ami passzolna a lovam szájába, de ez egy alátétzabla. Ezek miben különböznek a "sima" zabláktól? Csak abban hogy vékonyabbak? Az én lovamnak nagyon kicsi a hely a szájában, ezért az edzőm azt javasolta, hogy vegyek neki egy vékonyabbat, hogy ne legyen kényelmetlen neki.

2022. szept. 24. 21:21
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Az edződnek mutasd meg a konkrét zablát amit kinéztél, a legjobb választ ő tudja adni. Általános helyzetben önmagában nem ajánlanám magában, de ő gondolom ismeri a lovad.
2022. szept. 24. 21:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, ha ő mondta hogy ilyet vegyél akkor mutatsd meg neki mindenképp!
2022. szept. 25. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Eskadron alátét pd méret?

Láttam az equishopban egy alátétet ami megtetszett, viszont csak pd méretben elérhető, valaki megmondaná, hogy az mekkora? Póni lehet? Mert mellette van még a dl és a vs ugye azokat tudom, de pd-ről még nem is hallottam

Voltizs heveder alá nem kell rakni alátétet?

Multkor láttam egy képen, hogy a voltizs alatt nem volt semmi. Lehet úgy is használni?

Western nyereg alátéttel kapcsolatos tapasztalatok?

Ezt néztem. Vajon jó lehet? (Full méretű felszereléseket használunk)Hevederből standard méret van csak ugye? Abból milyet érdemes?

Alátét zabla - mi a különbség? Bővebben lent.

Nézegettem a boltban a zablákat, és feltűnt, hogy ehhez a zablához az van írva, hogy "alátét" zabla: Nekem tök olyannak tűnik külsőre, mint egy élesebb, vékony oliv zabla, csak kisebb a karikája... ezt sima lovagláshoz is lehet használni (többféle is volt,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!