Baba tusfurdot hasznalhatok a lovamhoz?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Az emberek mostanában lósamponnal akarnak hajat mosni, a lovat meg baba samponnal furdetni. 🤦🏻♀️
Mi van veletek?! NEM ARRA VALÓ! RÁ VAN ÍRVA!
Más a ló és az ember bőre/haja/szőre. Más ph, minden más.

válasza:

válasza:#3, nem ez volt a kérdés, de ez rá a válasz.
"Majomra van, banánra már nincs."

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Találtam egy jó zablát, ami passzolna a lovam szájába, de ez egy alátétzabla. Ezek miben különböznek a "sima" zabláktól? Csak abban hogy vékonyabbak? Az én lovamnak nagyon kicsi a hely a szájában, ezért az edzőm azt javasolta, hogy vegyek neki egy vékonyabbat, hogy ne legyen kényelmetlen neki.
Azt szeretném kérdezni hogy lehett e valami baja a ló patájának ha nyári patazsír használok télen? Helyesírást elnéznni.
Nincs mozgok lovas körökben, csak kíváncsi lettem. Ha valaki bértartásban tartja a lovát, akkor ő bármikor mehet pályát használni ingyen? Lovas edző nélkül is használhatja (ha tud rendesen lovagolni)? Vagy hogyan van ez? Vagy csak kedvezményt kap? Ha valahova jár az...
A mi éghajlatunkon is használhatóakat tekintve. Shire fajtára mindenki azt írja, hogy nem erre az éghajlatra tenyésztették, a fríz semmire sem jó, csak szép, stb.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!