A voltizs heveder alá lehet tenni sima nyeregalátétet, vagy mi kell alá?
Kapcsolódó kérdések:
Egy kb 140 centi mar magas pónim van, welsh fajtájú. Nem tudom hogy neki a pony vagy a Cob méret kell-e. Szerintetek? viszonylag gömbölyű lovacska
Multkor láttam egy képen, hogy a voltizs alatt nem volt semmi. Lehet úgy is használni?
Szóval melyik lenne a jobb erre a célra? mivel árban hasonlóak.
8-10 év után kezdtem el újra lovagolni. (16 éves vagyok) Kicsiként voltam voltizs hevederen, lovastornáztam, és vágtáztam is. Amikor eljött az ideje, áttértünk a nyeregre, és futószáron vágtáztam is. Akkor estem is, de nem az miatt hagytam abba, hanem anyagi...
Sziasztok! :) Olyan kérdésem volna, ismerősünk gyerkőcei hébe-hóba jönnének lovagolni egy Shetlandi pónira. Semmi extra, pucolászás, vezetgetés, aztán egy kicsi sétáltatás. Minden képen szeretnék valami kapaszkodós dolgot, lévén pici gyerek is van, de nem tudom, a ló...
Esetleg vélemények, tapasztalatok a helyről? És hol milyen árban van? És milyen módon szoktak folyni a kezdő lovastornászok oktatásai?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!