Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Milyen zablat ajanlotok olyan...

Milyen zablat ajanlotok olyan lonak akinek nagyon eros a szaja, de viszont nagyon erzekeny is?

Figyelt kérdés
2024. jan. 3. 23:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Finom zablát és szakképzett lovast.
2024. jan. 4. 09:07
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Jó edzőt, aki segít zablát választani és képzi a párost.
2024. jan. 4. 13:46

További kérdések:

Bántaná a kutyát?

Nem értek a lovakhoz, sőt félek is tőlük, főleg azért mert életembe nem nagyon láttam élőbe lovat, max távolról néha pár alkalomkor, nem ismerem őket. Egy kis testű kutyát sétáltatok egy megadott útvonalon, néha kiszokták kötni erre a föld útra egy lovat, vagy csak...

Van azon a környéken lovarda/lovaglási lehetőség?

Eddig is Miskolc környékén éltem és lovagolok is két helyen, de szeptembertől Miskolcon fogok, a DVTK stadion környékén. Tudom, hogy Miskolcon milyen nagy lovardák vannak, Hejőmenti, Dante (bár az már nincs) stb, de azok nagyon nagyon kiesnek, főleg, hogy nincs kocsim,...

Mi a legjobb megoldás,ha terepen annyira megijed a ló, hogy visszafordul?

Nyári munkaként egy lovastanyán vezetek pónisétákat gyermekeknek. A tulajdonos megkért arra is, hogy hetente vezessek tereplovaglásokat a haladóbb lovasok számára. Erre a feladatra az egyik kancát szánta, amely körülbelül egy évig nem volt lovagolva, mert csikója...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!