DE MÉK lótenyésztő, lovassport szervező agrármérnöki, ménesgazda illetve MATE lótenyésztő, lovassport szervező agrármérnöki alapképzési szak vélemény?

válasza:A kaposváriról tudok csak nyilatkozni (egyik barátnőm most diplomázik ezen a szakon), de nem hiszem, hogy nagyon különbözne a debreceni képzés ilyen szempontból.
Ha nincs a családban lovarda vagy hasonló létesítmény, akkor szerintem kb. felesleges erre a szakra menni, minden rosszindulat nélkül. Önmagában nem igazán lehet vele elhelyezkedni.

válasza:Javaslok egy nyílt nap felkeresését!
Az ember a saját szemével győződjön meg ha egy életre szóló döntést akar meghozni, ne mások bugyuta beszólásai alapján döntsön!
Kapcsolódó kérdések:
Kiskorom óta lovagolok és Póni klubbos versenyeken versenyeztem 2 évig amiből lett egy országos 3. helyem is, ez a lovas tudás erre a szakra kevés lesz?
Nagyon szeretnék erre jelentkezni majd, viszont ami nekem a legfontosabb lenne az a diploma
Milyen embernek ajánlanátok? Tapasztalatok?
Idén érettségizem és Kaposvári Egyetem Lótenyésztő és lovassportszervező szakára gondoltam jelentkezni. Valaki azt mondta nekem, hogy a méneseknél ugyanúgy van belovaglás-idomítás (például Magyarországon Andalúz, Nóniusz ménes stbstb) és ha a Kaposvári Egyetem ennek a...
Mik a felvételi követelmények? Milyen szintű lovastudás szükséges a felvételhez?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!