Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Amikor a lovak csípkedik...

Amikor a lovak csípkedik egymást a szomszédukkal a boxokban, akkor valóban beefelnek, vagy csak szórakoznak?

Figyelt kérdés
Mindketten odamennek, ahol elérik egymást, lesunyítják a fülüket és csípkednek egymás fejére. De közben nem "vonyítanak" meg kaparnak. Csak így csendben csipkelődnek.

ma 14:59
 1/5 anonim ***** válasza:
36%
Mivan?
ma 16:11
 2/5 anonim válasza:
100%
Szerintem ez csak játék, ha igazán agresszívek lennének, akkor akkorát harapnának hogy fájjon a másiknak, illetve "szóvá" is tennék.
ma 16:37
 3/5 igazadvan ***** válasza:
80%
Nem beefelnek, horsolnak.
ma 16:52
 4/5 anonim ***** válasza:
68%
Nem lovalják bele magukat, csak marhulnak.
ma 20:09
 5/5 igazadvan ***** válasza:
52%
Van egy lovagi kódexük, azt azért betartják.
ma 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Tényleg vágóhidra mennek a már kiöregedett versenylovak, valóban olyan borzalmas a lóverseny világa a háttérben, ahogy sokan mondják?

Sziasztok a neten elég sok rémséget olvasni, hogy sok főleg telivér galopp ló a vágóhidra megy ha már nem versenyképes, itt a gyakorin is sokan ezzel érvelnek a lóverseny ellen, hogy ha már nem tud jól versenyezni a ló kb vágóhid,.,, de olvastam a neten azt is, hogy ez...

Honnan tudjam hogy au eladó valóban új zablát hirdet?

Nem tükörsima de nem is karcos. A kettő között.

Valóban herélt vagy rejtett heréjű?

Adott egy 16 éves ÁLLÍTÓLAG herélt lovam. A marhalevelében ménként van feltüntetve, de az 2 éves korában lett kiadva. Vettünk egy kanca pónit, össze lett eresztve az én heréltjeimmel. A szóban forgó heréltem állandóan ugrálná, nyihog neki, merevedése van és csepeg is...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!