Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Dobrovitz lovasfarmon mennyi...

Dobrovitz lovasfarmon mennyi a bértartás?

Figyelt kérdés

2015. aug. 20. 14:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
55%
Egy ilyen helyen 80-100 ig meg sem áll.
2015. aug. 20. 21:21
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
55-60 a boxos tartás, 30-35 a rideg. Amúgy nem olyan jó hely, a helyedben én inkább másikat néznék. Voltam ott bértartó és soha többet nem mennék oda vissza. Kívülről gyönyörű meg minden, de sok probléma van ott a lovak ellátása és a társaság miatt.
2015. aug. 21. 08:03
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Nekem van ott smerősöm, mindennel elégedett. Félridegben van a ló, asszem 30 ezer (volt?), de nagyságrendileg annyi most is. A boxosat nem tudom.
2015. aug. 21. 12:28
 4/12 A kérdező kommentje:

Sehol nem találok rendes lovardát!

Erdő lovaspark,Airportranch,Akadémia,Berri ezek mind kilőve nagy sz....r az egész....Nem értenek egyikben sem a lovakhoz,meg egyébként van 50.000Ft-m egy hónapra nem 70.000 meg 90.000.....Tudtok ajánlani? Ami tömegközlekedéssel is megközelíthető és nem kell 100km-t besétálni?

Köszönöm a válaszokat megy a zöld amúgy.:)

2015. aug. 21. 14:31
 5/12 anonim ***** válasza:
Mik neked a fontosak egy lovardában? Pl. pálya, karám ilyenekre gondolok, mert akkor jobban tudnék neked lovardát ajánlani, mert azt a regiót (16,17 kerület, Vecsès, Üllő) bejàrtam.
2015. aug. 21. 15:35
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem kell nekem fedeles,meg Jártatógép. Mindenképpen bokszos tartást keresek. És a legfontosabb,hogy tömegközlekedéssel könnyen el tudjak jutni,és ne kelljen a busztól/vonattól 2kmt besétálni.:/ és igazából ennyi.:)
2015. aug. 22. 09:02
 7/12 anonim ***** válasza:
Akkor a Rákóczi Lovardát ajánlom a 17. kerületben vagy a Pajkos Pata Lovastanyát. Mind a kettő viszonylag könnyen megközelíthető, családias, csak hobbisták vannak ott. Megtalálod őket Facebookon.
2015. aug. 22. 11:14
 8/12 A kérdező kommentje:

Rákócziban halálra etettek egy lovat.:s

Pajkos patában meg van egy dagadt buta agresszív k.va ezért oda nem mennék....

2015. aug. 22. 18:35
 9/12 anonim ***** válasza:
87%
Szia :) Én a Dobrovitz-ban vagyok bértartó, és nagyon meg vagyok elégedve mindennel. A boxos tartás 55 ezer, a rideg 30 ezer. Sok pálya van ahol lovagolhatsz, a lovak füves karámban vannak kint. Naponta többször le van szedva a bogyó, minden nap almolás van reggel, és heti 2x kiszednek mindent a boxból. Napi 3x van etetés, 2x széna, 1x lucerna, és 3x abrak. Önitatók vannak a boxban, van nyerges zárható szekrényekkel és külön karámban van a lovasiskola is, így nyugodtan tudsz lovagolni. Én csak ajánlani tudom, ha van kérdésed írj üzenetet :) U.I.: Ennyiért máshol nem találsz ilyen minőségű bértartást...
2015. dec. 12. 09:42
 10/12 anonim válasza:
Donna lovasfarmot is nézd meg ha még aktulális nagyon szép hely!!!
2016. jan. 18. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Lótartás egyetem mellett?

Már nagyon régóta szeretnék lovat. Valószínűleg a gimi mellett nem lenne időm rá (valószínűleg csak utolsó évre tudnék venni viszont sztem akkor már érdemes egy évet várni az érettségi stb. miatt és utána). Nektek hogyan sikerült egyetem mellett elegendő időt szánni a...

Milyen a jó ridegtartás?

Vidékről vinném a lovamat Budapestre,ott ridegtartásban szeretném elhelyezni,eddig istállóban volt,lovardában. Kérlek segítsetek,mik a jó ridegtartó hely(lovarda/tanya) ismérvei?

Lóotthon beteg-sérült lovaknak? Olcso bertartas?

Lovam sajnos immár 1 eve küzd látás problémákkal... Szinte teljesen vak,és már egy éve azon vagyunk,hogy olyan helyet találjunk neki,ahol eléldegélhet,nem horror áron,és figyelnek rá. Sajnos nem tudunk megfizetni havi 30-60 ezer forintot egy puccos lovardában,s nem...

Kedves Lóbarátok! Mi a véleményetek a Petneházy lovardáról bértartás szempontjából?

Milyen jó lovardát tudnátok ajánlani a budai oldalon, ahol jól bánnak a lovakkal és fedeles is van?

Debrecenben vagy Jozsan lovas bertartas?

Emberi leretek kozott mozgo lovardakat/tanyakat/egyebef keresek ahol tarthatnam kulonosen felos lovamat. 50E kornyeken kozel a boszormonyi uthoz. felso jozsan vagy debrecenben. igenyes helyet keresek:)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!