Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Cavalliero thermo csizmáról...

Cavalliero thermo csizmáról tudnátok véleményt mondani?

Figyelt kérdés
Olyat szeretnék, de nemtudom megéri e az árát. Mondjuk nem egy nagy összeg de azért mégis! Köszönöm!

2016. jan. 5. 16:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Tömören? drága és vacak.

Egy dechatlonos 7e.s téli túracsizmával jobban jársz és még kényelmesebb is.

2016. jan. 5. 16:40
 2/5 A kérdező kommentje:
[link] Lehet nem egyre gondolunk, így hát linkelek:) Nem szeretnék túracipőt, van elég! :D
2016. jan. 5. 16:47
 3/5 anonim ***** válasza:

tökéletesen egyre gondoltunk. Úgy szétjön, mint a x..ar. A kengyel leeszi a lábadról.

[link]

Sokkal jobb és csak egy téli-zoknit kell felvenni hozzá.

2016. jan. 5. 21:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Most valahogy ráakadtam erre a kérdésre.. látom,hogy mikor írtad ki, :D az egyik barátnőmnek olyan van, egész télen azt használta, és azt mondta,hogy nagyon szuper. És hogy csak ritkán volt olyan, h fázott benne a lába. Minden nap jártam/járok én is és ő is, és nincs töbkre menve az a csizma.. pedig egész télen használta. Nem tudom, melyiket vetted aztán, de ez a csizma nem lehet olyan rossz választás.. :) ;)
2016. ápr. 10. 10:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem vettem végül, mert jövőre kinőttem volna, de ilyet veszek majd kövi télen:)
2016. ápr. 10. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Tudnátok mondani a Bischon Bolognaséről, meg a Westiről véleményt?

Mindkettő nagyon tetszik, a Westi elvileg makacsabb, gyakorlott kutyatartók vagyunk, házban is tarthatnám, örökbe fogadva lenne. Kirándulni sokat vinnénk szóval, olyat szeretnék ami bírja a hosszabb programokat!

Melyek a jó minőségű macskaeledelek? Ezekről tudtok véleményt mondani?

1 felnőtt egyéves macskám van és neki született 4 kiscicája, akik most három hónaposak, szóval most 5 macskám van (megjegyezném, hogy több macska nem lesz, már ivartalanítva van).Száraztápot eddig Smillát kaptak, juniort és felnőttet.Alutasakosnak Whiskast szoktam...

Vki a miskolc bükkalja-lovaskör görömbölyi lovardájáról tudna véleményt mondani?

Sok lovardát bejártam már miskolcon, de most egy pár hónapja abba kellett hagynom a lovaglást egyéb okok miatt.Arra lennék kíváncsi, hogy aki ismeri ezt a helyet milyen véleménye van róla? Milyenek az oktatók, lovak stb.. Köszönöm előre is a segítséget:)

Tudnátok véleményt mondani a real pearl border collie kennelről?

Légyszíves csak olyanok írjanak akiknek van onnan már kutyájuk, vagy személyesen ismerik őket, és jóban vannak. É kiállításon milyenek, ha onnan vennék kölyköt, akkor érhetnék el vele helyezést, akár?

Gödöllői Hilltop Lovardáról tudtok véleményt mondani?

Van egy lovam, akit szeretnék másik lovardában tartani. Olvastam a Hilltop honlapját és ez alapján elég jól felszerelt, profi lovardának tűnik. Aki ismeri a helyet vagy ott lovagol, mondana véleményt? Az edzések kifejezetten nem érdekelnek, úgysem vennék rajtuk részt....

Tudtok véleményt mondani Vaskó Attila kovácsról, hogyan dolgozik?

Véleményt várok,sajnos az én kovácsom túl messze van,info kéne h.Ő hogy áll a lovakhoz.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!