Milyen márkájú lovasfelszereléseket érdemes vásárolni?
A nadrágjaim vegyesek, van köztük használt Daslö, de új Fouganzás is, mindegyiket szeretem. Kettő kesztyűm van, egy Nagylovasos szőttes-bőrös, ez jó, csak fogja az ember kezét, szép narancssárga leszek tőle.:D A másik szintén Fouganza. Ahogy akobakom is, előtte Covalliero volt, de az kényelmetlen volt.
Ezen felül van egy portugál csizmám és egy Decathlonos bőrcipő-szivacsos chaps kombó.
Kobakból szerintem érdemes jó minőségűt venni pl Casci, Horze, EquiTheme.
Nadrágból a telibőrös a legjobb de a térdbőrös is nagyon jó (szerintem) persue ez függ attól hogy milyen szinten csinálod ha hobbi vagy ritkán jársz az anyagábanfoltos is jó az olcsóbb de a másik 2 tovább bírja itt sztem a nárka mindegy én a Horze EquiTheme HKM ezeket szeretem (ha versenyzel vagy komolyabban szeretnél ezzel foglalkozni ott vannak a Pikeur Kentaur stb)
Kesztyűből nekem Tattini van nahyon jó nem izzad benne a kezem kényelmes télen pedig meleg eléggé.
Csizma helyett én cipőt és chapset ajánlok pl Daslö cipő az bőrből van évekig bírja (nálam) chapsnek mindegy ha lehet bőrt vegyél
Csizmát csak akkor ha már hosszútávra vennéd sztem érdemes csináltatni (mert árilag nem igazán van különbség de a te lábadra készítik)
Rem tudtam segíteni (láttam sokan mondják a Decathlonosat én nem próbáltam de a nadrágaik jónak tűnnek és a bőr cipő is egyedül kobak amiből úgy gpndolom jó márkát érdemes venni mert mégiscsak a boztonságodról van szó) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!