Hol lehet ilyen nagyon hosszú szőrű macskát venni? Mi a pontos neve? Mennyibe kerül?
Szia.
HOsszú szőrű macskát??????December 6.-7.-én a Camponában,februárban ismét a Lurdy-házban lesz Macska-kiállítás.Javaslom,hogy valamelyiket ezek közül keresd fel,válaszd ki a számodra tetsző fajtát(én 5 hosszú szőrű macskát ismerek legalább),kérdezd meg a nevét,kérdezd meg a feltételeket az alommal kapcsolatban(szerződéseket szoktunk írni).Annyit elárulok,hogy a novemberi Lurdy-házbeli macskakiállításon 90 ezer forint alatt nem árultak fajtatiszta kölyköt.Arról nem is beszélve,hogy fajtatiszta macskánál,ha csak házicicának is veszed,NINCS AKCIÓ!!!!!Arról nem is beszélve,hogy a fajtatiszta állatok egészsége rendkívül kényes,a táplálásuk az árukkal egy volumenű,én havonta a cicusomra 15 ezer forintot költök(csak Royal Canin-t és Science Plan Hill's-t kap),és még bőven lehetne rá.
Ha egy tanácsot elfogadsz,bemész az első menhelyre,és magadhoz veszel egy olyan cicát,aki téged akar gazdinak!!!!HOgy ezt honnan tudod,mikor akar téged?Ha igazi állatbarát vagy,és nem csak egy múló 'akciós' románc a részedről,akkor tudni fogod.
Egy tenyésztő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!