Egy félperzsa macskának mennyi esélye van hosszú szőrűnek lenni?

válasza:

válasza:

válasza:Ha tudsz,rakj fel szemből is képet.
Nagyon szép cicák, de én ebben semmi perzsat nem látok. A testalkatában sincs perzsa jelleg.

válasza:Az orrából és a szőrhosszából kiindulva semmi perzsa nincs benne.
Ha szaporítótól veszed jó pénzért, felejtsd el, és inkább fogadj örökbe egy perzsára hasonlító cicát a menhelyről. Ha pedig fajtatisztát szeretnél, javaslok egy normális tenyésztőt.
Szemből ilyen képet tudok küldeni: [link]
Egyébként természetesen nem kell fizetnem érte, akkor azonnal tárgytalanná tettem volna az egészet, ha fizetős lenne.
Egy állatmentőtől fogom kapni a cicát kb. 2 hét múlva, eddig minden rendben. Én is meglepődtem rajta, mert én se látok semmilyen perzsa vérre utaló nyomot így külsőleg, max. talán a fején látszik egy kis hasonlóság...
Szerintük meg fog nőni majd a szőrük, csak még túl fiatalok ahhoz, hogy még hosszabb legyen a szőre. Majd meglátom.

válasza:Annyira szép.
Nincs benne perzsa fajtajelleg.
De nem baj

válasza:Ennyi idősen,ilyen a cicák fejformája.
A házi cicáké. Ő egy gyönyörű házi cirmos.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Elég válogatós. Házi kosztot nem eszi, szóval csak alutasakos és száraztáp jöhet szóba. Meg még a májkonzervet, húskonzervet eszi. De az alutasakoson van a vita. Szóval soknak számít az, ha napi 3 tasakkal megeszik? Mellé egy kevéske száraztáp és ennyi.Ez sok neki?
A macskának miért van olyan hosszú farka?-csakhogy ne nézzen ki hülyén, vagy befolyásolja a mozgását mint a mókusoknak?-Az enyém sokszor még a se..gét sem takarja el vele,állandóan felemeli.
Mert már hallottam mindkettőt.
Az anyacica klasszikus cirmos mintás, rövid szőrű. Sehol nem érintkezhetett hosszú szőrű kandúrral, mégis az alomban volt egy hosszú szőrű fekete cica, mostanra fél éves is elmúlt és egy perzsamacska megirigyelné szőrhosszát. :) Valami korábbi vér ütközött ki, vagy a...
nos az a helyzet, hogy panelban lakom, és most újítják a burkolatot. Fúrnak, faragnak, és hát elég hangos,és ez sajnos így megy majd decemberig. Persze nem megállás nélkül fúrnak, de azért nagyon gyakran. Arra lennék kíváncsi, hogy ez árthat-e a cicának hosszú...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!