Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy altatják őket?

Hogy altatják őket?

Figyelt kérdés
Két kandúr macskám van és januárban lesznek ivartalanítva.Hogy fogják őket altatni infúzióval vagy injekcióval?

2020. dec. 23. 09:18
 1/9 anonim ***** válasza:
3%
sehogy levágják a zacsit
2020. dec. 23. 09:20
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
kapnak egy szurit
2020. dec. 23. 09:23
 3/9 anonim válasza:
2%
Nem tudom, de Nem pontoz le !
2020. dec. 23. 09:29
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
Injekcióval altatnak.
2020. dec. 23. 09:51
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Doki választja, általában injekcióval szokták, de nekem altatták már gázzal is. Infúzióval még nem is hallottam macskáknál.
2020. dec. 23. 10:11
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat kicsit félek hogy fogják viselni
2020. dec. 23. 11:24
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
te hogy viselnéd? ugyan úgy ők sem alacsonyabb rendűek
2020. dec. 23. 13:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit fura lesz nekik, hogy elalszanak és mire felkelnek le van vágva a tökük de egy hónap után már kb nem is emlékszenek rá és nem érdekli őket.
2020. dec. 23. 13:42
 9/9 anonim ***** válasza:
77%
Injekciót kapnak. Semmi bajuk nem lesz,csak a műtét előtti éjjel ne egyenek és igyanak, mert ha altatásban hánynak, megfulladhatnak. A műtét fiú cicáknak egyszerű, 2-3 nap és meggyógyulnak. Az altatás után kótyagosak lesznek, de az elmúlik, majd a doki mindent elmond.
2020. dec. 26. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Szeretnék egy őrző-védő kutyát kifejezetten erre a célra is.De úgy tudom,hogy állatot emberre uszítani nem lehet és a harapó állatot altatják is.Erre...

Úgy tudom (már ameddig eljutottam az információ hámozásban),hogy vannak kifejezetten őrző-védésre tanított,válogatott kutyák.Én szeretnék magamnak egy olyan társat aki ha kell meg tud védeni mondjuk séta közben,erre felé nagyon sok az olyan ember aki miatt hasznos volt...

Mennyire viseli meg egy 3 kg-os cica kis szervezetét, ha három nap alatt kétszer altatják?

Ivartalaníttattuk 7 hónapos lánycicánkat, két nap múlva kiszaggatta a varratait. Ma délelőtt újra altatták, és most sokkal nehezebben tér észhez. Lehet valami maradandó baja a két altatástól? (Ketamin-Seduxen koktélt kapott)

Keresek olyan menhelyet Pesten ahol bevesznek beteg, oltatlan cicát is és nem altatják el. A menhelyeken csak oltott féregtelenített cicákkal...

Megtalált minket egy édes cirmos de nincs valami jó bőrben orvosra lenne szüksége.A féregtelenítés megvolt de munka és pénz hiányában oltásra és gyógyíttatásra nincs pénz. Elvinnénk ha lenne hová.Miért is vannak menhelyek? Miről is szól az állatmentés? Nem a bajba...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!