Hogy altatják őket?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Úgy tudom (már ameddig eljutottam az információ hámozásban),hogy vannak kifejezetten őrző-védésre tanított,válogatott kutyák.Én szeretnék magamnak egy olyan társat aki ha kell meg tud védeni mondjuk séta közben,erre felé nagyon sok az olyan ember aki miatt hasznos volt...
Ivartalaníttattuk 7 hónapos lánycicánkat, két nap múlva kiszaggatta a varratait. Ma délelőtt újra altatták, és most sokkal nehezebben tér észhez. Lehet valami maradandó baja a két altatástól? (Ketamin-Seduxen koktélt kapott)
Megtalált minket egy édes cirmos de nincs valami jó bőrben orvosra lenne szüksége.A féregtelenítés megvolt de munka és pénz hiányában oltásra és gyógyíttatásra nincs pénz. Elvinnénk ha lenne hová.Miért is vannak menhelyek? Miről is szól az állatmentés? Nem a bajba...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!