Mi baja lehet a macskámnak?
Inkább csak a tápot eszi és felvágottat.
A szaftos alutasakos macskakaját nem eszi meg (bármennyire drága). Amit eszik azt utána ki hányja. Régebben 5-5,5kg körül volt, most csak 3-3,2kg. Egy 11 éves sziámi macskáról van szó. Hím és nagyjából 4 éves korában ivartalanítva lett. Azért írom le így részletesebben a macskámat, hogy tisztább képet kapjatok róla. Sajnos nem tudom, hogy mikor kezdődött, mert nem hírtelen jött ez az egész, de nagyjából 1 éve van ez.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egyik nap véresre kapart füllel jött haza, lekezeltük, másnap az állatorvosnál kiderült, fülatkája volt. Kapott antibiotikumos injekciót, féregtelenítőt és kinyomták a bűzmirigyét is. Hazahozatal után nem volt kedve semmihez. Alapból nem bújós cica, nem is szokott...
Anyám adott egy 6 cm hosszú nyaklibabőr darabot hidegen, vajon ettől lesz valami baja a macskámnak?
Extra különlegeset keresek. Istenség nevek például vagy valamilyen kínai név esetleg Japán. Vagy Spanyol név vagy valamilyen ó latin. Ti milyen különleges nevet adnátok a kandúr cicátoknak? Ha lenne? Kérlek a név jelentését is írjátok le.
Áprilisban találtam egy cicát az utcánk sarkán, nagyon vékony volt és gyenge. Haza hoztam őt, ápolgattam és mivel hosszabb ideje nem volt macskám úgy döntöttem, hogy meg is tartom. Nagyon hamar megszerette az egész család és ő is a családunkat. Nyáron néha eltűnt, de...
Sziasztok! Az a helyzet, hogy van 3 macskánk és abból egy most pusztult el.. a másik két macska nincsenek túl jobban, verekedni is szoktak és nem játékból. Szerencsére komoly sérülés nem lett a verekedésből.. de most voltam kint és a macskám nagyon szomorú volt és...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!