Macskának milyen gyulladáscsökkentő krémet ajánlanátok? Nem tudom lehet e használni olyat ami embereknek való.

válasza:Hol van a gyulladás? Doki látta?
Btw a natúr kamillatea csodákra képes. Ha a szeménél van akkor ne vidd túlzásba a kamillát, mert kiszáríthatja.
Nálam az egyik cica csúnyán összeverekedte magát valami kóbor cicával, és szegénynek begyulladt a szeme. A doki nem volt nyitva, úgyhogy úgy voltam vele, hogy bekamillázom, aztán ha nem lesz jobb, elviszem másnap. Este kb 5, max 10 mp-ig a szemén tartottam a kamillával átitatott vattát és másnapra semmi baja nem volt. Ez egy éve történt, azóta is jól van a cica.
<3

válasza:

válasza:Gallér nem véletlenül van. Kötelező fent hagyni. Egyik cica se szereti, de muszáj fent hagyni.
Miénk nem evett benne. Úh minden etetéshez levettük, ott voltunk végig vele, és adtuk vissza rá, ha befejezte.

válasza:Oriasi butasagot csinaltal. Gallert vagy ruhat csak akkor lehet rola levenni, ha tudsz ra figyelni es nem engeded, hogy nyalja. Egyeb esetben rajta kell legyen, utalja persze, de ez van, nem lesz ettol lelki serult, tul fogja elni.
Allatorvoshoz vidd el, mert a gyulladas nem jatek.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Valami kicsikarta a szemhéját, és a szemébe is belekapott kicsit, mert a fehérje enyhén piros, és kicsit csipázik. Cseppenthetek bele gyulladáscsökkentő, de embernek felírt szemcseppet?
Rendszeresen van hordva a macska állatorvoshoz. Szteroidot már egy ideje nem kaphat. Az állatorvos szokott neki adni injekcióban olyan gyulladáscsökkentőt, ami 2 hétig elvileg hat. Ma másik állatorvosnál volt, másfajta injekciót kapott, ez jobban hatott, de nem...
A lényeg, hogy a macskának bél- vagy gyomorgyulladása van és szeretném tudni, hogy jó-e rá valami humán gyulladáscsökkentő!?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!