Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A te cicád milyen kedves?

A te cicád milyen kedves?

Figyelt kérdés

Lassan egy éve, hogy van cicánk. A lányom szeretett volna nagyon. Én és a fiam kifejezetten kutyások voltunk és a cicákról negatív véleményünk volt. Azt feltételeztük, hogy undokok, nagyképűek, kellemetlen alakok.

A kis jövevényünk felülírta, nagyon nagyon kedves, okos és - mások mondták rá, de szerintem van benne igazság, magas az érzelmi intelligenciája.

Ha a ti cicátok is kedves, írnátok róluk néhány kedves történetet, esetet?

febr. 1. 17:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Kedves a miénk is. Sokkal bújósabb, hízelgősebb, mint a kutyák. És nagyon ügyes.
febr. 1. 18:02
 2/15 anonim ***** válasza:
84%
Amíg kicsik voltak rendszeresen ugráltak az ölembe, néha a vállamra, bújósak, ha úgy van puszit is adtak. Most már idősek, nincs ennyire ugrándozás, de sokszor van, hogy ledobják magukat a lábamra, hogy simogassam őket.
febr. 1. 18:18
 3/15 anonim ***** válasza:
11%
az én cicusom....hmmmm....ügyes...és nem szőrős
febr. 1. 18:19
 4/15 anonim ***** válasza:
9%
és kedves nedves cicush
febr. 1. 18:19
 5/15 anonim ***** válasza:
80%
Az enyém egy seggfej, de így szeretem.
febr. 1. 18:25
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
aranyos néha egy picit agresszív de amúgy estefele órákig dorombol puszit ad megfürdet (már ha értitek mire gondolok xdd) nagyon cuki
febr. 1. 18:34
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 2 macska van. A nőstény gonosz, minden ok nélkül támad. A hím az szelíd, ha kint van a kertben és meghallja a hangom, máris rohan hozzám. Imádni való, de hangulatfüggő, hogy épp mennyire bújós.
febr. 1. 18:47
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét cicám nagyon kedves, de egész más természetűek. Az egyik most is itt dorombol az ölemben, mint mindig, ha leülök, aztán úgy kell erőszakkal lefeszegetnem magamról, amikor fel akarok kelni. 😄 A tesója meg minden egyéb módon kimutatja a szeretetét (jön utánam, bucizza a fejével a kezemet, dorombol, hunyorog), de bújni sosem szokott. Neki nem a testi érintés a szeretetnyelve 😀
febr. 1. 18:53
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

2 cicánk volt, testvérek.

Az egyikük már elhunyt. Ő kiskorában egy mindenbe az orrát beleütő cica volt, akaratos (ha kajáról volt szó), de mellé nagyon cuki is tudott lenni, csak ostoba volt.

A másikuk még él, ő kiskorában nagyon gyáva volt, később vadóc lett, majd az ivartalanítása után ellustult, mára szerintem az agya is kissé megkopott, valahol hiányzik az az értelmes csillogás a tekintetéből, a gazdái nagyon elkényeztették...

Illetve van egy félig-a-mienk macska, ő nagyon idős, +10 éves, ő csendes-bölcs macsek, de nagyon kikényszeríti a simogatást. Ő nem ivartalanított, de már túlvan azon a koron, amikor ennek szerepe volt. Annyi, hogy még odacsap a kutyáknak is, ha azok piszkálják. De az emberekkel szemben barátságos egy idő után. Minket se fogadott el rögtön, sokáig csak messziről nézett vagy nagyon lassan jött oda.

febr. 1. 19:46
 10/15 A kérdező kommentje:
Úgy látom, ahány cica annyi személyiség!
febr. 1. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!