Májbeteg volt a cicám, hogyan fertőtlenítsek utána?
Valószínűleg hepatitisze volt, lefogyott, besárgult, az állatorvos már nem tudott vele mit kezdeni amikor hozzánk került, így sajnos elvesztettük. (Mentett cica volt, nálunk lakásban élt.)
Olvastam, hogy ez súlyosan fertőző is lehet, hogy ha esetleg később szeretnénk majd másik cicát, akkor akár a "lakásban maradhat a fertőzés".
Valójában erről nem sokat tudok, utánaolvasva nem találtam semmi érdemlegeset. Ha mindent kimosunk magas hőfokon, illetve felmosunk/áttörlünk mindent domesztoszos vízzel, az megfelelő lehet? Mit tehetek még?
A válaszokat előre is köszönöm!

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
olyan válaszoljon legyen szíves aki ért ehhez
Anyám megtiltotta, hogy a konyhában mosogassam el a cicák tálját, mondjuk ezt valamennyire meg is tudom érteni..Szóval elkezdtem a fürdőszobában elmosogatni a mosdókagylóban, erre kitalálta, hogy inkább oda se vihetem be a táljukat, csak ha minden mosogatás után...
Egy napig pihentette és máma begennyesedet. De állatorvoshoz csak hétfőn tudom vinni.( mert ma és holnap nincs a közelbe rendelés) Megpróbáltam segítségel kinyomni a gennyet de nem nagyon sikerül. Le is fertőtlenítettem. Kistestű kutya. Nagyon eleven és rá is áll de...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!