Tippek vad, felnőtt macskák megfogására?
Muszáj őket ivartalanítani, de nagyon félősek és nem lehet őket megközelíteni, mert kinti macskák és azonnal elszaladnak, ha túl közel jutok hozzájuk.
Állatorvos mondta, hogy macskákat nem lehet gyógyszerezni, hogy elbódítsa őket, de nem tudom, hogy másképp hogyan kapjam el.
Még olyan helyem sincs, ahol csapdába tudnám csalni őket.

válasza:Hívj fel macskavédő szervezeteket, vagy írj nekik, pl. ennek:
És kérj tőlük tanácsot, vagy segítséget. Létezik macska élvebefogó csapda, ők azzal dolgoznak, biztos tudnak neked segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Fürge volt,élénk is, enni is evett, de nagyon ment a hasa. Ha még egyszer ott leszünk a párommal, meg is mondom neki,hogy azonnal hívjon orvost. Mit lehet tenni egy 4-5 hetes kiscicával ilyenkor?
Kb január óta megjelent a házamnál egy idegen kandúr. Elég fiatal, szerintem max 2 éves lehet. Eleinte nagyon félénk volt, de ahogy adtam neki enni, néhány hét alatt teljesen megszelidült, és ideszokott. Eleinte nagyon sovány volt, bolhás és csipás, de már egész jól...
3 éves, ivartalanított lánycica és 4 éves ivartalanított fiúcica. 100% szobacicák. Hámot, pórázt már ismerik, elviselik magukon, de ha kimegyünk félnek. A lány megdermed és kiabál velem(néz rám és nyávog), a fiú laposkúszásban húzna hazafele.
Alapvetően barátságos természetű, 4 éves ivartalanított kandúr (ragdoll) cicám van. Jövőre úgy néz ki nagyobb lakásba tudunk költözni, ahol már két macska is kényelmesen elférne. Eredetileg is az volt a terv, hogy nem egyedül lesz, de aztán nem tudtunk költözni és a...
Kiskorában kinti volt, mikor elhoztam lett benti. Azóta folyamatos szélmalomharcot vívok vele. Állandóan ordít (nem, nem nyávog, hanem torka szakadtából ordít) hogy ki akar menni. Volt orvosnál, semmi baja. Hoztam be neki füvet rágni, az sem kellet neki, úgyhogy nem...
Egy 1 éves ivartalanított cicának megfelelő lenne? Vagy tudnátok ajánlani jó minőségű száraztápot jó áron?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!