Macskások megszokták verni a macskát, ha az megharapja, durván megkarmolja őket?
Figyelt kérdés
Vagy milyen módszerrel nevelik le ertől???jan. 31. 13:45
1/34 anonim 

válasza:

válasza:Normális helyen nem verik az állatot.
2/34 anonim 

válasza:

válasza:Kiskoraban az anyja kell hogy megtanitsa arra hogy meddig szabad elmenni. Es igen, odaver neki vagy visszaharap. Ha ez elmaradt, akkor ugyanigy lehet nevelni, de nem erobol megverni, hanem odalegyinteni egyet, jol fulonpockolni, valagara csapni vagy ilyesmi. Ez nyilvan akkor ervenyes, ha a macska jatekbol eroskodik, mert ha felelembol tamad, akkor a felelme okat kell megszuntentni.
3/34 A kérdező kommentje:
NYilván nem sérülés okozásos verésre gondoltam. De az se járja, hogy 25 centis vágás lett az alkaromon!
jan. 31. 14:24
5/34 anonim 

válasza:

válasza:A szomszéd macskája ide jár hozzánk. Először durva volt, amikor meg akartam simogatni, mindig karmolt, azt hitte bántani akarom. És én nem hagytam hogy meg marjon. De már nem karmol senkit, leszokott róla.
6/34 anonim 

válasza:

válasza:Ja amugy meg le kell vagni a karmait, mert ha tuhegyes akkor finoman akkor se tud jatszani ha akar. Beleakad a borbe, gazdi megrantja a kezet, aztan ott is a karmolas.
7/34 anonim 

válasza:

válasza:Dehogy verem meg….
Erőteljesen rászólok.
8/34 anonim válasza:
Nem, normális ember nem ver állatot. Rá szoktam szólni és ha nagyon rosszul viselkedett, utána pedig 1-2 óráig ignorálom.
9/34 A kérdező kommentje:
Rá szoktam szólni
rbből melyik balfa szerint ért egy álat???
jan. 31. 15:29
10/34 anonim 

válasza:

válasza:Hát pedig ért... Persze ehhez az is kell, hogy tiszteljen. Tisztelet nélkül az egész nem ér semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!