Terhes a macskám, nagy a hasa már, és látszik hogy mozognak a hasába a kiscicák, és érezni is lehet amikor megfogom. Ez azt jelenti hogy hamarosan megszületnek a kiscicák?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:A mi cicánk is nemrég szült... és igen, szült, ugyanis családtag, szerettjük... Nem állatként tekintettünk rá, mint egy tehénre...
Mivel a mienk bennlakásos cicaként kezdte életét (kiscicaként benn lakott a házban, de ahogy túl volt a fogzáson, és a hidegeken, kapott a fészerben egy kis zugot), ezért a szülés előtti nap folyamatosan a társaságunkat kereste, így jelezve, hogy ne menjetek messzire. így szerintem bármelyik pillanatban előbújhatnak a kiscicák nálatok is.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem tudom hogy mennyi idős hasas, de nagy a hasa.Pár órája befeküdt az előkészített helyére.Most meg nyalja magát, és valami fehéres váladék jön ki belőle.
Félig kinti, félig benti macska. Télen esténként bent alszanak a kazánházba, ahol jó meleg van mindig. Nyáron pedig kint vannak éjjel is, mert nincs hideg. Most nem tudom hogy a kismacskáknak mi lenne a jó, az ha beteszem őket ládástól este, vagy ha kin hagyom őket...
Hasas, de nem tudom hogy mennyi idős. Napok óta elvan készítve a helye ahová fialjon.Hiába tettem oda a macskát, semmi pénzért nem maradt volna ott.:) De most magától befeküdt oda, a szokásosnál gyorsabban veszi a levegőt , és nagyon mocorognak a hasába a kiscicák.
Mert nem szeretnék megint kicsúszni az időből.
az íróasztalom alatt rengeteg kábel van és a dekóder a tévéhez is ott van és nemsokára lesz cicusom.mit csináljak a kábelekkel hogy nehogy megrágja és baja legyen!???
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!