Honnan tudnék venni olcsón brit cicát?
mondjuk 30. 000 alatt
köszi előre a válaszokat:)

válasza:

válasza:szia, én annyira nem értek a brit cicákhoz, hogy minden fajtajellemzőt észre vegyek, de ő egy keverék (brit-házi) cicus, és szerintem tök olyan mint a whiskas reklámban a cica :) és természetesen ingyen van:
mivel júliusi a hirdetés valószínű ő már nincs meg, de biztos lesz még náluk hasonló, alul az elérhetőségeken érdemes lenne megkérdezni :)

válasza:közben találtam egy ilyet is - brit cica 15 ezer forintért:
persze mindkét hirdetésnél számolni kell a fuvar megoldásával.

válasza:Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszát!:))
Úgy döntöttem, hogy tavasszal majd valamelyik menhelyről hozok egy cicust!^^
addig is utána olvasok ilyesmiknek:)
még egyszer köszi a válaszokat és a linkeket:)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
linkeket ha kérhetnék.(10.000Ft alatt ha lehet)
Nem baj ha színhibás v ilyesmi,kedvencnek kell.
Lakásban lakunk 9hónapos kislányunkkal.Van olyan cica aki nem szedi szét a bútort és a szőre sincs mindenhol ott? Az a baj,hogy tapétánk van,vajon azt is leszedné?
Egyáltalán van ilyen?
Beleszerettem ebbe a fajtába, de nem tudok 50-100 rongyot csak úgy kicsengetni, mert az így egyben nagyon sok. Emellett természetesen fenn tudnám tartani a cicut, tehát nem éhezne, jó dolga lenne. Nincs szükségem ilyen-olyan kiállításgyőztes cicára, "csak" egy egyszerű...
Ragdoll, Manie Coon, Brit rövidszörű ezekközül bármelyik ideális lenne számomra csak a tenyésztöknél nagyon drágák sok felé kerestem már.Nincs ötletetek? Mindenképpen kiscicát szeretnék.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!