Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskám egyik szeme kék a...

A macskám egyik szeme kék a másik zöld. A macskám különlegesnek számit?

Figyelt kérdés
2011. nov. 4. 16:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem, sok ilyen macsek van.
2011. nov. 4. 16:33
 2/12 anonim válasza:
Nem mert ez egy genetikai betegség
2011. nov. 4. 16:37
 3/12 anonim ***** válasza:

Egy osztálytársnőmnek éppen ilyen szemei voltak. :-)

A TV-ben sokszor nézem a macskákról szóló műsort, és ott már sokszor láttam ilyen kétféle szemszínű cicákat.

2011. nov. 4. 17:01
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Minden macska különleges :-)
2011. nov. 4. 17:48
 5/12 A kérdező kommentje:
Ojat is láttál már hogy egyik szeme kék a másik piros?
2011. nov. 4. 17:50
 6/12 anonim ***** válasza:

Ritka de előfordul.

Viszont ahhoz h egyik szeme piros legyen kimérának kell lennie, ahol az egyik embrió albínó.

Bár azt nem tudom h a kék-zöld szemet csak a kiméraság vagy egyéb dolog okozza.

2011. nov. 4. 18:17
 7/12 anonim válasza:
Az én cicámnak mind két melső lábán van +1 ujj....Ha a mutáció különleges akkor ige.:)
2011. nov. 4. 22:09
 8/12 anonim válasza:
az ilyen macskák süketek az enyém is az
2011. nov. 5. 13:02
 9/12 A kérdező kommentje:
Az enyém nem az, mert akkor nem tudna vadászni,már pedig nagyon tud.
2011. nov. 5. 13:41
 10/12 anonim válasza:

Különleges is! :)

Azonban sok olyan cica, akinek felemás a szeme (kék és zöld) a kék szeme felé lévő fülére süket, nagyothall vagy idővel megsüketül.

Ez pl a fehér cicáknál elég gyakori számba megy, de persze nem feltétlen szabály, csak gyakoriság :)

Nagyon aranyos lehet

2011. nov. 5. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

A Zöld Zebránál ősszel is van ivartalanítási akció? Veszprémben is szokott lenni?

Fél éves kandúr cicámat szeretném ivartalanítani és ha lehetne, akkor még most ősszel, mert tavasszal már ivarérett lesz. Már most rohangál a lányok után.

Egy házimacskának lehet zöld a szeme?

Mert én még nem ládtam egynek semi...

Hány hetente szoktátok cserélni a teljes almot ahelyett h megint rátöltenétek (minden válaszolónak megy a zöld mancs- már ha nem ír nagy marhaságot szórakozásból)?

Tehát mennyi idő után szükséges a teljeset kicserélni és az alomládát kipucolni? Légyszi azt is írjátok meg h milyen almot használtok! Köszi

Melyek azok a szobanövények (zöld/virágos), amelyek biztosan NEM mérgezőek a macskák számára?

Találtam előző kérdésekben felsorolást, hogy melyikek azok de abba annyi minden ilyen olyan félék voltak, hogy nem tudom összeszedni-.-'.Szóval egyelőre 3 növényem van, ezek biztos nem azok, de szeretnék többet is és ezért érdekelnének olyanok, amik biztosan nem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!