A macskám egyik szeme kék a másik zöld. A macskám különlegesnek számit?

válasza:Egy osztálytársnőmnek éppen ilyen szemei voltak. :-)
A TV-ben sokszor nézem a macskákról szóló műsort, és ott már sokszor láttam ilyen kétféle szemszínű cicákat.

válasza:Ritka de előfordul.
Viszont ahhoz h egyik szeme piros legyen kimérának kell lennie, ahol az egyik embrió albínó.
Bár azt nem tudom h a kék-zöld szemet csak a kiméraság vagy egyéb dolog okozza.
Különleges is! :)
Azonban sok olyan cica, akinek felemás a szeme (kék és zöld) a kék szeme felé lévő fülére süket, nagyothall vagy idővel megsüketül.
Ez pl a fehér cicáknál elég gyakori számba megy, de persze nem feltétlen szabály, csak gyakoriság :)
Nagyon aranyos lehet
Kapcsolódó kérdések:
Fél éves kandúr cicámat szeretném ivartalanítani és ha lehetne, akkor még most ősszel, mert tavasszal már ivarérett lesz. Már most rohangál a lányok után.
Mert én még nem ládtam egynek semi...
Tehát mennyi idő után szükséges a teljeset kicserélni és az alomládát kipucolni? Légyszi azt is írjátok meg h milyen almot használtok! Köszi
Találtam előző kérdésekben felsorolást, hogy melyikek azok de abba annyi minden ilyen olyan félék voltak, hogy nem tudom összeszedni-.-'.Szóval egyelőre 3 növényem van, ezek biztos nem azok, de szeretnék többet is és ezért érdekelnének olyanok, amik biztosan nem...
A neten láttam több félét,de nem tudom hol lehet venni illetve milyet vegyek.
Tudod fura, de nekem nagyon fontos lenne
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!