válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Bent vannak a szobámban.Arra gondoltam hogy mivel most kezdenek jobban mászkálni a kiscicák ezért szerené máshová vinni őket vagy nem is tudom.Ezt azért gondolom mert próbálta vinni őket a nyakuknál de elejti és akkor néz rám nyávog.Most leraktam őket az ágyamra és...
A macskám csak kb fél éves, és most pár napja elég furán kezdett viselkedni. nem evett, nem ivott, nem akart mozogni csak aludt, és ma észrevettem az egyik fülében valami sárga-narancssárga szinű valamit. mi az? genny? illetve van ott egy véres seb is. lehet hogy...
benti macsek, sokadikon lakunk, más állatunk nincs, lehetetlen, hogy valami bántotta volna, de akkor mitől ilyen?? Tegnap még semmi baja nem volt, itt feküdt az ágyba mellettem, most veszem észre, tiszta piros-seb a füle töve!nálunk csak pénteken van orvos, mit csináljak vele??
Még elég pici de már eszik rendesen ... és elkeztem neki macska konzervet adni ..
Fogalmam sincs mikor tüzelt. De félek valami baj van . Sokat tisztogassa magát (3-4 napja)3 napja a szekrény mögül jött elő 1-2 hete velem alszik pedig nem szokott teje is van kb 1-2 hete már 4-5 napja szemmel látható a kölykök mozgása a hasában tegnap este 38.0 volt ...
Nem túl idős a fialáshoz?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!