Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskámnak 3/4 évesen lehet...

A macskámnak 3/4 évesen lehet párja?

Figyelt kérdés

2013. szept. 28. 07:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha az érdekel, hogy bevemhesülhet/bepározhat e egy másikat, akkor igen. Remélem figyelsz rá és nem lesz baj!
2013. szept. 28. 08:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem túl szerencsés, ha ha egy nem kifejlett, felnőtt macska párzik és kiscicái születnek. Veszélyes is lehet, inkább ivartalanítsd, rengeteg kiscica vár gazdára....
2013. szept. 28. 09:08
 3/6 anonim válasza:
Ha ugy érted hogy ilyen korban lehet e még kölykezhet e akkor igen még 6-7 éves korban is.
2013. szept. 28. 11:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszke,mert már udvarol egy gyönyörû szürke cicának.Egyébként hím.
2013. szept. 29. 09:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy 3-4 éves macska 28-32 éves embernek felel meg. Ergo miért ne lehetne párja, főleg ha kandúr az illető macsek.
2013. okt. 4. 10:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Pardon! Az előbb elnéztem a korát. Egy 3/4 éves cica, az kb 11-12 éves gyereknek felel meg. Bár ők általában már ekkor ivarérettek. Mármint a cicák. :)
2013. okt. 4. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

S. O. S! Van 2kiscicája a macskámnak, de reggeltől csak nyávog és a dobozba se megy bele csak beleül és rögtön ki is ugrik. MIÉRT? MITCSINÁLJAK?

Bent vannak a szobámban.Arra gondoltam hogy mivel most kezdenek jobban mászkálni a kiscicák ezért szerené máshová vinni őket vagy nem is tudom.Ezt azért gondolom mert próbálta vinni őket a nyakuknál de elejti és akkor néz rám nyávog.Most leraktam őket az ágyamra és...

SOS! Mi a baja a macskámnak?

A macskám csak kb fél éves, és most pár napja elég furán kezdett viselkedni. nem evett, nem ivott, nem akart mozogni csak aludt, és ma észrevettem az egyik fülében valami sárga-narancssárga szinű valamit. mi az? genny? illetve van ott egy véres seb is. lehet hogy...

Mi baja lehet a macskámnak, tegnap még nem volt ilyen?

benti macsek, sokadikon lakunk, más állatunk nincs, lehetetlen, hogy valami bántotta volna, de akkor mitől ilyen?? Tegnap még semmi baja nem volt, itt feküdt az ágyba mellettem, most veszem észre, tiszta piros-seb a füle töve!nálunk csak pénteken van orvos, mit csináljak vele??

Mit csináljak ha a macskámnak hasmenése lett?

Még elég pici de már eszik rendesen ... és elkeztem neki macska konzervet adni ..

Mikor fog fialni még menyi idő van hátra a macskámnak?

Fogalmam sincs mikor tüzelt. De félek valami baj van . Sokat tisztogassa magát (3-4 napja)3 napja a szekrény mögül jött elő 1-2 hete velem alszik pedig nem szokott teje is van kb 1-2 hete már 4-5 napja szemmel látható a kölykök mozgása a hasában tegnap este 38.0 volt ...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!