Melyik a legjobb bolhairtó?

válasza:

válasza:

válasza:Tapasztalataim szerint (melyek bolhaírtás terén sajnos számosak...:)) a Biokill akkor jó, ha a macsek már szétszórta a bolhákat a lakásban, és ott akarod kiirtani őket. Arra tényleg az a legszuperebb, bár a szalmiákszeszes felmosás is is részben hatásos. Viszont Biokillt tudomásom szerint nem lehet állatra fújni.
Arra nekem is a Frontline jött be, az tökéletes.
Szia!!!
A Frontline és az advantix a legjobbak szerintem. Kulancsra és bolhára egyaránt. Igaz elég drágák de hatásosak és több hónapig tart. Az advantix meg még anyibból jó mert a szúrólegyek ellen is használ.
Kapcsolódó kérdések:
Márkákat is írnátok?
Már porral próbálkoztam 3x ismételtem,de nem hat.a nyakra cseppentős mikor hat?Mert már 3 hete a nyakára csepegtettem,de semmi változás!Segítsetek!!!
Fontos,mert lakásban tartjuk.Kettő cicánk van
Fontos, hogy ne veszítse el a hatékonyságát akkor sem ha a kutya megázik. Ne fújogatós szer legyen (pl Neostomosan).
Szóval nem konkrétan állatra kell, hanem amivel a kertemet körbe tudnám fújni.
Kutyának majd veszek kiltix nyakörvet, de a macska nem viseli el. Most le fogom fürdetni neostomosannal, de az nem ad hosszantartó védelmet. A Frontline nálunk nem nagyon vált be.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!