Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért randalírozik a macska...

Miért randalírozik a macska éjszaka?

Figyelt kérdés
 1/4 anonim ***** válasza:
96%
Az ok nem ismert, csak a jelenség. Este 10–11 óra között tör ki a macskán a láz, minek következtében fel, s alá rohangászik a lakásban, felugrik a szekrény tetejére, felrohan a függönyön a karnisra, stb, és közben olyan képet vág, mint aki azt játsza, hogy üldözik, hiszen senki nem kergeti és a rémület is csak tettetés. Amikor ettől eléggé elfárad, végül nyugovóra tér. A szokás gyakorta erőt vesz ifjoncokon. Majd később, 3–4 éves kor után, ritkábban jelentkezik a roham.
2006. okt. 18. 08:53
 2/4 anonim válasza:
94%
Azert mert ok eszakai eletet elnek.(Nem veletlen,hogy a sotetbe is jol latnak)
2007. jún. 22. 23:17
 3/4 anonim válasza:
72%
Ezaz András íjjjjjjj!
2021. júl. 4. 12:12
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
inkább este randalírozik, kb. 6-7 óra és 9-10 óra között... aztán lefekszik aludni ő is
2022. jan. 11. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Miért hányhat egy macska?

1 hete hoztam egy macskát a menhelyről. Ott reggel kapott konzervet, délután meg száraztápot. Én is így etetem, 1 hétig nem is volt vele gond. Erre tegnap meg összehányta az egész házat. De tiszta hülye, mert hányt, aztán ment megint enni. Már el kellett raknom a...

Létezik olyan hogy macska AIDS?

Kollégám macskái közül három az AIDS tüneteit produkálják. Nem tudja hogy kezelje őket,pénze nincs állatorvosra.

Eltörött, megrepedt, vagy csak meghúzódott a macska lába?

Tegnap este egyszer csak észrevettem, hogy nem bír ráállni az egyik lábára. Még kicsi, és nagyon féltem, hogy nehogy bántsa a kutya, mert a mi vizslánk nem annyira szereti a macsekokat...reggel még mindig bicegett, és most amikor a suliból hazajöttem, akkor is. Nyervog...

2 éves ivartalanított nőstény macska mellé magamhoz vehetek egy pici kandúrt?

Szintén ivartalanítva lenne. Olyan szempontból kérdezem, hogy nem bántanák-e egymást. Lakásban lennének.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!