Nem tudom mi lehet a cicámmal, egész nap jól volt, evett rendesen délután pedig csak feküdt, fura volt ezért hívtam magamhoz de nem bír járni. Mi lehet vele?
Állatorvoshoz kell vinni minél előbb, neten keresztül senki nem fogja tudni mi baja lehet.
Nem ehetett meg kint mérget, vagy bármi rosszat?
Amennyi pénzből eteted szeméttel, simán kaphatna neki való ételt is.
Az, hogy a kóbor macska min él, más tészta, azt eszik, amit talál. A te macskád meg azt, amit tőled kap. Ez a nem mindegy.
Ahogy az előző írja ezeknek az árából ("tehén tejet,párizsit,virslit,sonkát,májkrémet") tudnál venni normális tápot is.
Azzal meg semmire nem mész, hogy valaki megnyugtat, hogy nincs semmi baja a macskának, mert attól meggyógyulni nem fog. Remélem reggel az állatorvosnál kezdesz.
Ne azért ne tarts állatot, mert tehéntejjel itatod és párizsival eteted, hanem azért ne, mert az alapvető orvosi ellátásról sem tudsz gondoskodni.
Valóban nem fog kihalni a macskafaj attól, hogy tejet kap, de nálunk az állat családtag és ahogy a gyereket sem itatom pl. Coca-Cola-val folyamatosan, így az állatnak sem adok szemetet.
Veszek hentestől mindenféle húsnyesedéket, megfőzöm és azt kapja kutya-macska.
A megnyugtatás részére meg mit vársz? Fájdalma van és igen gyorsan leromlott az állapota. Ha már menni sem tud, az nagy gáz. Én már rohannék vele az orvoshoz, de ez én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!