Mennyi ideig kóborolhat egy kandúr cica?
Sziasztok!
Az egyik kedvenc cicám eltűnt. Már 2 hónapja nem tudok róla semmit. Faluban élek,kandúr cicáról van szó, nincs ivartalanítva és chipje sincs. Előtte már elment párszor, de mindig visszajött. Van még egy kandúrom, de ő max. 2 hétre ment el és most is hetente többször is hazajön. Ő az egyik legjobb barátom . :"(
Plakátolást nem hajthatok végre, mert anyukám nem engedi. Remélem még él, nagyon nagyon hiányzik. :(
hallottam már ilyenről,hogy valakinek több hónap után jött haza. de azért ne nagyon reménykedj. a másik kandúrodat kéne elvinni ivartalanítani, még most. és pár hét után szépen csökkenni fog a kalandozás iránti vágya.
de ha nem ivartalanítjátok,akkor ugyanúgy fog járni kalandozni, és nagy eséllyel úgy jár mint a másik cicád. szóval tényleg nagyon ajánlom.az ivaros kandúrok sok hülyeséget tudnak csinálni,főleg amikor tüzelnek a nőstények.
Nekem is volt egy nagyon szeretett macskám csak sajnos meghalt ! Kandur volt Es 1 hónapig eltűnt mert az anyamacska bántotta meg minden ! Aztán egyszer jovok haza a sulibol Es ott jon felém Es nyavog ! Akkor nagyon boldog voltam
Na Amugy a kérdéshez visszatérve : nem lehet az mint nálunk hoy bántotta a másik macska -ha van -vagy ilyesmi !
Mert ki tudja mikor kerülhet elő ! Azert en meg fűznek remenyeket hozza
Bocsi a helyesírási hibákért ! Csak gyorsan irok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!